Menu
Chord Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) - Kowe Neng Endi
Chord Lagu Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati)
Kunci Gitar Pepeh Sadboy (cover By Woro Widowati)
Capo di fret 4

FG
kowe neng endi.. aku kangen..
Em
wis suwe ora ngabari..
EAmDm
opo kowe lali.. karo janjimu..
G
mbiyen ngancani aku..

FGFC
mergo ati iki.. ora koyo biasane..
DmG
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

FG
uwes pirang sasi..
FC
kowe ngilang ra ngabari
DmG
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
FG
kowe neng endi.. aku kangen..
Em
wis suwe ora ngabari
EAmDm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
G
ngancani aku..
CC
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

FG
kowe neng endi.. aku kangen..
EmEAm
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
Dm
iling janjimu mbiyen..
GC
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.) FGEmEAm
DmGAmA

FG
lek nyatane wis nduwe ganti
CG/BAm
aku.. lilo.. meski..
GFG
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
FG
kowe neng endi.. aku kangen..
Em
wis suwe ora ngabari
EAmDm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
G
ngancani aku..
CC
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

FG
kowe neng endi.. aku kangen..
EmEAm
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
Dm
iling janjimu mbiyen..
GCC7
ngancani aku.. tekane matiku..

Dm
iling janjimu mbiyen..
GC
ngancani aku.. tekane matiku..





AB
kowe neng endi.. aku kangen..
G#m
wis suwe ora ngabari..
G#C#mF#m
opo kowe lali.. karo janjimu..
B
mbiyen ngancani aku..

ABAE
mergo ati iki.. ora koyo biasane..
F#mB
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

AB
uwes pirang sasi..
AE
kowe ngilang ra ngabari
F#mB
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
AB
kowe neng endi.. aku kangen..
G#m
wis suwe ora ngabari
G#C#mF#m
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
B
ngancani aku..
EE
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

AB
kowe neng endi.. aku kangen..
G#mG#C#m
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
F#m
iling janjimu mbiyen..
BE
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.) ABG#mG#C#m
F#mBC#mC#

AB
lek nyatane wis nduwe ganti
EB/D#C#m
aku.. lilo.. meski..
BAB
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
AB
kowe neng endi.. aku kangen..
G#m
wis suwe ora ngabari
G#C#mF#m
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
B
ngancani aku..
EE
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

AB
kowe neng endi.. aku kangen..
G#mG#C#m
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
F#m
iling janjimu mbiyen..
BEE7
ngancani aku.. tekane matiku..

F#m
iling janjimu mbiyen..
BE
ngancani aku.. tekane matiku..

Chord Gitar Terkait