Menu
Chord Percoyo Aku - Hendra Kumbara
Chord Lagu Percoyo Aku
Kunci Gitar Percoyo Aku

(Intro) CAmDmFG

CAm
semerbak wangine kembang
Dm
ora gampang ilang
FG
koyo parfum sewunan

CAm
tresnaku ora gampang layu
Dm
koyo kembang tebu
FG
sing kabur kanginan

EmA
hawane yen karo kowe
DmG
sitik-sitik kudu nyekel hape
EmA
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
Dm
ben ndunyo nggatekke
GCC7
kowe wes ono sing nduwe..

(Chorus)
FG
percoyo aku..
EmAm
rak ono sing liyo ning atiku
DmG
tresnoku iki mung kanggo kowe
CC7
sing ayu dewe..

FG
cekel tanganku
EmAm
rak bakal tak tinggalke ning mburi
DmGC
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

(Intro) C..

CAm
tresnaku ora gampang layu
Dm
koyo kembang tebu
G
sing kabur kanginan..

(Int.) FFmEmADmGCC7..
aaha..
FFmEmA
huuu uu.. huuu uuu..
DmEmFF#mG
(ha..aaha..aaha..aaha..aa ha..)

EmA
hawane yen karo kowe
DmG
sitik-sitik kudu nyekel hape
EmA
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
Dm
ben ndunyo nggatekke
GCC7
kowe wes ono sing nduwe.. oh..

(Chorus)
FG
percoyo aku..
EmAm
rak ono sing liyo ning atiku
DmG
tresnoku iki mung kanggo kowe
CC7
sing ayu dewe..

FG
cekel tanganku..
EmAm
rak bakal tak tinggalke ning mburi
DmG (F)
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

FG
percoyo aku..
EmAm
rak ono sing liyo ning atiku
DmG
tresnoku iki mung kanggo kowe
CC7
sing ayu dewe..

FG
cekel tanganku..
EmA
rak bakal tak tinggalke ning mburi
DmEm
aku ra dobolan..
FGC
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

(Outro) AmDmGC

Chord Gitar Terkait