Menu
Chord Perkoro Corona - Dageloss
Chord Lagu Perkoro Corona
Kunci Gitar Perkoro Corona
(Intro) CG

CG
pirang-pirang dino..
EmD
ora ngopo-ngopo
CG
tangi turu mangan
EmD
mbalek mlebu kamar.. mapan..

CG
tak lakoni ikhlas..
EmD
kepengen tetep waras..
CG
badhe sambat sinten
EmD
pancen kahanane.. ngeten..

(Chorus)
GD
rembulan sing setio padang
Em
nyenteri sepine dalan
C
perkoro virus corona
DG
nggawe mumet sak dunia

D
duh Gusti kulo nyuwun tulung
Em
musibah enggal'e rampung
C
kersane kulo lan rencang
DC
saged pados sandang pangan

(Int.) DCD
huu.. hu..huu..
GDEmCDE
woohoo..

(Chorus) (Overtone)
AE
rembulan sing setio padang
F#m
nyenteri sepine dalan
D
perkoro virus corona
EA
nggawe mumet sak dunia

E
duh Gusti kulo nyuwun tulung
F#m
musibah enggal'e rampung
D
kersane kulo lan rencang
EA
saged pados sandang pangan

E
rembulan sing setio padang
F#m
nyenteri sepine dalan
D
perkoro virus corona
EA
nggawe mumet sak dunia

E
duh Gusti kulo nyuwun tulung
F#m
musibah enggal'e rampung
D
kersane kulo lan rencang
ED
saged pados sandang pangan

(Outro) EDEA
woo.. woo.. hoo..

Chord Gitar Terkait