Menu
Chord Pingin Nangis Tapi Isin - Happy Asmara
Chord Lagu Pingin Nangis Tapi Isin
Kunci Gitar Pingin Nangis Tapi Isin
AmGFC -G/B
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
AmGFE
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
AmGDmAm
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
FG
pingin nangis tapi isin..
FGAm
mung iso ngempet ning njero batin..

(Intro) AmGDmAm
AmGDmG

CAm
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
DmG
ra podo karo manise ucape
CAm
opo kowe seneng.. yen ati iki kelaran..
DmG
tresnoku tiba'e.. mbok gawe dolanan..

DmAm
kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
DmE
wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
AmGFC
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
FGFE
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
AmGDmAm
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
FG
pingin nangis tapi isin..
FGAm
mung iso ngempet ning njero batin..

(Int.) AmGFC
FGFE
AmGDmAm
FGFE..

DmAm
kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
DmE
wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
AmGFC
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
FGFE
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
AmGDmAm
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
FG
pingin nangis tapi isin..
FGAm
mung iso ngempet ning njero batin..

AmGFC
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
FGFE
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
AmGDmAm
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
FG
pingin nangis tapi isin..
FGAm
mung iso ngempet ning njero batin..

FG
pingin nangis tapi isin..
FGAm
mung iso ngempet ning njero batin..





F#mEDA -E/G#
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
F#mEDC#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
F#mEBmF#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
DE
pingin nangis tapi isin..
DEF#m
mung iso ngempet ning njero batin..

(Intro) F#mEBmF#m
F#mEBmE

AF#m
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
BmE
ra podo karo manise ucape
AF#m
opo kowe seneng.. yen ati iki kelaran..
BmE
tresnoku tiba'e.. mbok gawe dolanan..

BmF#m
kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
BmC#
wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
F#mEDA
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
DEDC#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
F#mEBmF#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
DE
pingin nangis tapi isin..
DEF#m
mung iso ngempet ning njero batin..

(Int.) F#mEDA
DEDC#
F#mEBmF#m
DEDC#..

BmF#m
kebangeten.. nggonmu nyikso atiku..
BmC#
wis kadung sayang kowe malah ngilang..

(Chorus)
F#mEDA
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
DEDC#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
F#mEBmF#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
DE
pingin nangis tapi isin..
DEF#m
mung iso ngempet ning njero batin..

F#mEDA
gede.. tresnoku.. tulus kanggo sliramu
DEDC#
tegone mbok sio-sio.. nganti atiku loro..
F#mEBmF#m
pepes.. awakku.. ambruk cagak atiku
DE
pingin nangis tapi isin..
DEF#m
mung iso ngempet ning njero batin..

DE
pingin nangis tapi isin..
DEF#m
mung iso ngempet ning njero batin..

Chord Gitar Terkait