Menu
Chord Pingin Ngombe - Didi Kempot
Chord Lagu Pingin Ngombe
Kunci Gitar Pingin Ngombe
(Intro) AmEmAm
AmEmAm
DmFAm..

Am
aku pengen ngombe
G
ngelak sing tak rasakke
FDmAm
nganti garing ning gulu rasane..

E
kulinane kowe
F
mbiyen sing tansah nyepakke
FDmAm
banyu putih yo kanggo nelesi lambe..

Am
kuwi sak tenane
G
kangen sing tak rasakke
FDmAm
roso kangenku mung kanggo kowe..

E
ngenteni tekamu
F
ning kene kowe tak tunggu
FDmAm
bareng muleh ora koyo pamitmu..

E
sopo sing kok gendhong
F
sopo sing kok sayang
EAm
sayang sayang kuwi sopo..

E
sopo sing kok gendhong
F
sopo sing kok sayang
EAm
sayang sayang kuwi sopo..

Am
aku pengen ngombe
G
ngelak sing tak rasakke
FEAm
nganti garing ning gulu rasane..

(Int.) AmEmAm
DmAmEA
DmAmEAm..

(Chorus)
Dm
dino nganti wulan
Am
wulane wis nganti tahun
EAm
aku setyo ngenteni ning stasiun..

(Intro) DmEAm

Dm
tahun nganti windu
Am
ning kene kowe tak tunggu
EAm
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..

Am
aku pengen ngombe
G
ngelak sing tak rasakke
FDmAm
nganti garing ning gulu rasane..

Am
kuwi sak tenane
G
kangen sing tak rasakke
FDmAm
roso kangenku mung kanggo kowe..

E
ngenteni tekamu
F
ning kene kowe tak tunggu
FDmAm
bareng muleh ora koyo pamitmu..

E
sopo sing kok gendhong
F
sopo sing kok sayang
EAm
sayang sayang kuwi sopo..

E
sopo sing kok gendhong
F
sopo sing kok sayang
EAm
sayang sayang kuwi sopo..

Am
aku pengen ngombe
G
ngelak sing tak rasakke
FEAm
nganti garing ning gulu rasane..

(Int.) AmEmAm
DmAmEA
DmAmEAm..

(Chorus)
Dm
dino nganti wulan
Am
wulane wis nganti tahun
EAm
aku setyo ngenteni ning stasiun..

(Intro) DmGAm

Dm
tahun nganti windu
Am
ning kene kowe tak tunggu
EAm
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..
EAm
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..

Chord Gitar Terkait