Menu

Chord Pendhoza

Chord Pokemon (Pokoke Move On) By Pendhoza
Chord Lagu Pokemon (Pokoke Move On)
Kunci Gitar Pokemon (pokoke Move On)
(Intro) CGAmEm
FCDmG

CG
mas aku njaluk
FC
sing gede pangapuramu
AmEm
sejatine aku
FG
isih tresno awakmu..

CG
tak akoni
FC
pancene aku sing kleru
AmEm
ojo lungo kangmas,
FG
pancen aku sing salah

C
cukup semene wae
G
anggonku ngrasakke
F
ngrasake sliramu
C
sing malah soyo nyepeleke
Am
jare tresno aku
Em
lha kok aku mbok sio-sio
F
polah sak penakmu
G
gawe atiku tambah gelo

C
kangmas dudu maksudku
G
gawe gelo atimu
F
pancen iki salahku,
C
aku sing ninggal awakmu
Am
netes eluh iki
Em
mergo kangen marang kowe
F
opo kowe ngrasakke
G
opo sing tak rasakke..

(Chorus)
CG
duh dek aku wes lali
Am
nyambung katresnan ro kowe
Em
aku wes ora wani
F
opo meneh baleni
C
gandengan koyo wingi
DmG
sorry.. aku ora sudi..

CG
aduh dek aku wes loro
AmEm
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
F
ketimbang aku kejeron
C
mendingan aku move on
DmGC
move on.. pokoke move on..

(Interlude) CGAmEm
FCDmG
CGAmEm
FCDmGC

CG
ati iki isih tresno marang sliramu
FC
jembarno pangapuramu kanggo awakku
AmEm
senajan dirimu bacut cidro lan kejeron
F
kangmas mbok balio
G
neng aku kowe ojo move on

C
neng ati rasane
G
nyesek soyo tenanan
F
anggonku ngrasakke
C
nganti koyo uwong edan
Am
saben bengi nyawang potomu
Em
dadi kelingan
F
nalikane aku ro kowe
G
poto selfie bebarengan

FG
getun ati iki
CGAm
yen uwes ngapusi
FG
salahmu dewe
CGAm
mergo kowe sing njalari
FG
pancen salah
CGAm
tak akoni aku salah
F
uwes nggawe loro,
GC
wes nggawe uripku bubrah..

(Chorus)
CG
duh dek aku wes lali
Am
nyambung katresnan ro kowe
Em
aku wes ora wani
F
opo meneh baleni
C
gandengan koyo wingi
DmG
sorry.. aku ora sudi..

CG
aduh dek aku wes loro
AmEm
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
F
ketimbang aku kejeron
C
mendingan aku move on
DmGC
move on.. pokoke move on..

CG
duh dek aku wes lali
Am
nyambung katresnan ro kowe
Em
aku wes ora wani
F
opo meneh baleni
C
gandengan koyo wingi
DmG
sorry.. aku ora sudi..

CG
aduh dek aku wes loro
AmEm
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
F
ketimbang aku kejeron
C
mendingan aku move on
DmGC
move on.. pokoke move on..

(Outro) C

Chord Gitar Terkait