Menu
Chord Prapatan Guyangan - Happy Asmara
Chord Lagu Prapatan Guyangan
Kunci Gitar Prapatan Guyangan
(Intro) FGEmAmDmGC..

CEm
opo ora eling..
FC
naliko liwat guyangan
FG
ning prapatan.. dirimu..
C
ngomongne sayang..

FG
wis tak perjuangne..
CG/BAm
nganti seprene suwene..
DmGC
nanging opo iki walesane..

FG
opo ora eling..
CG/BAm
naliko jaman semono
DmGC
dirimu.. ngomongke tresno..

FG
opo ora eling..
CG/BAm
naliko jaman semono
DmGC
dirimu.. ngomongne tresno..

(Intro) EmAmGC..

(Chorus)
FG
ning prapatan guyangan
EmAm
dirimu.. ngomongke tresno
DmGC
nanging saiki kowe malah ninggalno..

FG
aku tansah kelingan
EmAm
naliko jaman semono..
DmGC
dirimu.. ngomongke tresno..

(Intro) FGEmAmDmGC..

CEm
opo ora eling..
FC
naliko liwat guyangan
FG
ning prapatan.. dirimu..
C
ngomongne sayang..

FG
wis tak perjuangne..
CG/BAm
nganti seprene suwene..
DmGC
nanging opo iki walesane..

(Intro) EmAmGC..

(Chorus)
FG
ning prapatan guyangan
EmAm
dirimu.. ngomongke tresno
DmGC
nanging saiki kowe malah ninggalno..

FG
aku tansah kelingan
EmAm
naliko jaman semono..
DmGC
dirimu.. ngomongke tresno..

(Int.) FGEmAmDmGC..
FGEmAmDmGC..

(Chorus)
FG
ning prapatan guyangan
EmAm
dirimu.. ngomongke tresno
DmGC
nanging saiki kowe malah ninggalno..

FG
aku tansah kelingan
EmAm
naliko jaman semono..
DmGC
dirimu.. ngomongke tresno..

FG
ning prapatan guyangan
EmAm
dirimu.. ngomongke tresno
DmGC
nanging saiki kowe malah ninggalno..

FG
aku tansah kelingan
EmAm
naliko jaman semono..
DmGC
dirimu.. ngomongke tresno..

FG
aku tansah kelingan
EmAm
naliko jaman semono..
DmGFC
dirimu.. ngomongke tresno.. hooo..

Chord Gitar Terkait