Menu
Chord Prei Layangan - Happy Asmara
Chord Lagu Prei Layangan
Kunci Gitar Prei Layangan
Capo di fret 5

(Intro) CEmFGC
CEmFG

C
tak sawang kae langit
Em
kang kebak lintang..
F
aku neng kene sepi..
G
tanpo kowe sing tak sayang..

CEm
ademe howo iki.. nembus jroning ati
FG
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

AmC
ora tatu.. nanging soyo jeru..
FG
nandang rindu.. marang sliramu..
AmC
pancen abot.. nompo kahanane..
FDmG
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
C
aku sayang kowe..

(Chorus)
CGAmG
demi kowe.. aku berjuang..
FEmDmG
demi kowe.. ku rela bertahan..
CGAmG
jujur aku.. wegah kelangan..
FGC
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Int.) CEmFG
CEmFGAm

C
tak sawang kae langit
Em
kang kebak lintang..
F
aku neng kene sepi..
G
tanpo kowe sing tak sayang..

CEm
ademe howo iki.. nembus jroning ati
FG
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

AmEm
ora tatu.. nanging soyo jeru..
FG
nandang rindu.. marang sliramu..
AmEm
pancen abot.. nompo kahanane..
FDmG
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
C
aku sayang kowe..

(Chorus)
CGAmG
demi kowe.. aku berjuang..
FEmDmG
demi kowe.. ku rela bertahan..
CGAmG
jujur aku.. wegah kelangan..
FGC
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

CGAmG
demi kowe.. aku berjuang..
FEmDmG
demi kowe.. ku rela bertahan..
CGAmG
jujur aku.. wegah kelangan..
FGC
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Outro) CEmFG
CEmFGAm





(Intro) FAmBbCF
FAmBbC

F
tak sawang kae langit
Am
kang kebak lintang..
Bb
aku neng kene sepi..
C
tanpo kowe sing tak sayang..

FAm
ademe howo iki.. nembus jroning ati
BbC
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

DmF
ora tatu.. nanging soyo jeru..
BbC
nandang rindu.. marang sliramu..
DmF
pancen abot.. nompo kahanane..
BbGmC
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
F
aku sayang kowe..

(Chorus)
FCDmC
demi kowe.. aku berjuang..
BbAmGmC
demi kowe.. ku rela bertahan..
FCDmC
jujur aku.. wegah kelangan..
BbCF
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Int.) FAmBbC
FAmBbCDm

F
tak sawang kae langit
Am
kang kebak lintang..
Bb
aku neng kene sepi..
C
tanpo kowe sing tak sayang..

FAm
ademe howo iki.. nembus jroning ati
BbC
adoh karo kowe.. wong sing tak sayangi..

DmAm
ora tatu.. nanging soyo jeru..
BbC
nandang rindu.. marang sliramu..
DmAm
pancen abot.. nompo kahanane..
BbGmC
adoh kowe pas lagi sayang sayange..
F
aku sayang kowe..

(Chorus)
FCDmC
demi kowe.. aku berjuang..
BbAmGmC
demi kowe.. ku rela bertahan..
FCDmC
jujur aku.. wegah kelangan..
BbCF
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

FCDmC
demi kowe.. aku berjuang..
BbAmGmC
demi kowe.. ku rela bertahan..
FCDmC
jujur aku.. wegah kelangan..
BbCF
ku berjanji oleh kowe prei layangan..

(Outro) FAmBbC
FAmBbCDm

Chord Gitar Terkait