Menu
Chord Proliman Joyo - Denny Caknan
Chord Lagu Proliman Joyo
Kunci Gitar Proliman Joyo
Capo di fret 3

(Intro) CEAmD
FFmCG
hu... uu..

CG
gemerlape lintang..
FC
wengi iki sing tak sawang
FGC
ngelingke aku marang sliramu..
DmAm
bebarengan nyawiji..
FGC
ono neng kutho iki..
DmGCG
njogo roso.. ngukir tresno neng ati..

CG
ora bakal lali
FC
dongo iki.. kanggo sliramu
FGC
mugo iso dadi pengarepanku..
DmAm
ananging saiki..
FGC
bedo sing tak lakoni..
Dm
kowe lungo ninggal loro
E
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) FGEmAmDmE..

(Chorus)
AmEm
proliman joyo ninggalke cerito loro
DmGCE
sampek ati sliramu ninggalne aku..
FCG/BAm
aku neng kene.. nguwatke ati..
DmG
ngempet eluh tangis
C
sing raiso tak apusi..

F
cukup ku berkorban..
CG/BAm
cukup aku bertahan..
DmG
gedhe egomu sing ngambyarke
C
kabeh impian..

(Int.) CGFCFGC..
hu.. haa..
C-C#-DmAmFGC
DmGC
hu..waaa...

CG
ora bakal lali
FC
dongo iki.. kanggo sliramu
FGCC-Dm-Em-G
mugo iso dadi pengarepanku..
DmAm
ananging saiki..
FGC
bedo sing tak lakoni..
Dm
kowe lungo ninggal loro
E
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) FGEmAmDmE..

(Chorus)
AmEm
proliman joyo ninggalke cerito loro
DmGCE
sampek ati sliramu ninggalne aku..
FCG/BAm
aku neng kene.. nguwatke ati..
DmG
ngempet eluh tangis
C
sing raiso tak apusi..

AmEm
proliman joyo ninggalke cerito loro
DmGCE
sampek ati sliramu ninggalne aku..
FCAm
aku neng kene.. nguwatke ati..
DmG
ngempet eluh tangis
C
sing raiso tak apusi..

F
cukup ku berkorban..
CAm
cukup aku bertahan..
DmG
gedhe egomu sing ngambyarke
C
kabeh impian..





(Intro) D#GCmF
G#G#mD#A#
hu... uu..

D#A#
gemerlape lintang..
G#D#
wengi iki sing tak sawang
G#A#D#
ngelingke aku marang sliramu..
FmCm
bebarengan nyawiji..
G#A#D#
ono neng kutho iki..
FmA#D#A#
njogo roso.. ngukir tresno neng ati..

D#A#
ora bakal lali
G#D#
dongo iki.. kanggo sliramu
G#A#D#
mugo iso dadi pengarepanku..
FmCm
ananging saiki..
G#A#D#
bedo sing tak lakoni..
Fm
kowe lungo ninggal loro
G
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) G#A#GmCmFmG..

(Chorus)
CmGm
proliman joyo ninggalke cerito loro
FmA#D#G
sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#D#DmCm
aku neng kene.. nguwatke ati..
FmA#
ngempet eluh tangis
D#
sing raiso tak apusi..

G#
cukup ku berkorban..
D#DmCm
cukup aku bertahan..
FmA#
gedhe egomu sing ngambyarke
D#
kabeh impian..

(Int.) D#A#G#D#G#A#D#..
hu.. haa..
D#-E-FmCmG#A#D#
FmA#D#
hu..waaa...

D#A#
ora bakal lali
G#D#
dongo iki.. kanggo sliramu
G#A#D#D#-Fm-Gm-A#
mugo iso dadi pengarepanku..
FmCm
ananging saiki..
G#A#D#
bedo sing tak lakoni..
Fm
kowe lungo ninggal loro
G
kabeh wis mbok blejani..

(Intro) G#A#GmCmFmG..

(Chorus)
CmGm
proliman joyo ninggalke cerito loro
FmA#D#G
sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#D#DmCm
aku neng kene.. nguwatke ati..
FmA#
ngempet eluh tangis
D#
sing raiso tak apusi..

CmGm
proliman joyo ninggalke cerito loro
FmA#D#G
sampek ati sliramu ninggalne aku..
G#D#Cm
aku neng kene.. nguwatke ati..
FmA#
ngempet eluh tangis
D#
sing raiso tak apusi..

G#
cukup ku berkorban..
D#Cm
cukup aku bertahan..
FmA#
gedhe egomu sing ngambyarke
D#
kabeh impian..

Chord Gitar Terkait