Menu
Chord Pucuke Asmoro By Intan Rahma
Chord Lagu Pucuke Asmoro
Kunci Gitar Pucuke Asmoro
Capo di fret 5

(Intro) AmFGAm
AmFGAm

Am
ra nyongko..
Dm
aku ra ngiro
G
yen sliramu..
Am
gampang kegodho wanito
Am
nggetuni..
Dm
anggonku nglanggati
G
tresnamu lamis jebul
Am
mung ono lathi

G
lantip ono pangucap
Am
cidro anggonanmu janji
G
kang mas cubo jelasno
FEAm
opo aku.. salah panompo..

Am
cah ayu..
Dm
ojo mbok terusno
G
sifatmu kuwi
Am
gampang percoyo ro wong liyo
AmDm
tresnoku.. iki yo mung kowe
G
ra ono niatan
Am
golek wanito liyane

G
tulus suci tresnaku
Am
yo mung ono nggo sliramu
G
uwis ono eluhmu
F
mbrebes mili..
EAm
ono pipi kuwi..

(Chorus)
G
tekan pucuk'e asmoro
C
tresnaku soyo ngremboko
G
mugo biso sak langiyo
F
kowe lan aku..
EAm
tekan bebrayan

G
tekan pucuk'e asmoro
C
tresnaku soyo ngremboko
G
mugo biso sak langiyo
F
kowe lan aku..
EAm
tekan bebrayan

(Interlude) AmDmGAm
AmDmGAm

G
lantip ono pangucap
Am
cidro anggonanmu janji
G
kang mas cubo jelasno
FEAm
opo aku.. salah panompo..

(Chorus)
G
tekan pucuk'e asmoro
C
tresnaku soyo ngremboko
G
mugo biso sak langiyo
F
kowe lan aku..
EAm
tekan bebrayan

G
tekan pucuk'e asmoro
C
tresnaku soyo ngremboko
G
mugo biso sak langiyo
F
kowe lan aku..
EAmAm
tekan bebrayan..



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) DmBbCDm
DmBbCDm

Dm
ra nyongko..
Gm
aku ra ngiro
C
yen sliramu..
Dm
gampang kegodho wanito
Dm
nggetuni..
Gm
anggonku nglanggati
C
tresnamu lamis jebul
Dm
mung ono lathi

C
lantip ono pangucap
Dm
cidro anggonanmu janji
C
kang mas cubo jelasno
BbADm
opo aku.. salah panompo..

Dm
cah ayu..
Gm
ojo mbok terusno
C
sifatmu kuwi
Dm
gampang percoyo ro wong liyo
DmGm
tresnoku.. iki yo mung kowe
C
ra ono niatan
Dm
golek wanito liyane

C
tulus suci tresnaku
Dm
yo mung ono nggo sliramu
C
uwis ono eluhmu
Bb
mbrebes mili..
ADm
ono pipi kuwi..

(Chorus)
C
tekan pucuk'e asmoro
F
tresnaku soyo ngremboko
C
mugo biso sak langiyo
Bb
kowe lan aku..
ADm
tekan bebrayan

C
tekan pucuk'e asmoro
F
tresnaku soyo ngremboko
C
mugo biso sak langiyo
Bb
kowe lan aku..
ADm
tekan bebrayan

(Interlude) DmGmCDm
DmGmCDm

C
lantip ono pangucap
Dm
cidro anggonanmu janji
C
kang mas cubo jelasno
BbADm
opo aku.. salah panompo..

(Chorus)
C
tekan pucuk'e asmoro
F
tresnaku soyo ngremboko
C
mugo biso sak langiyo
Bb
kowe lan aku..
ADm
tekan bebrayan

C
tekan pucuk'e asmoro
F
tresnaku soyo ngremboko
C
mugo biso sak langiyo
Bb
kowe lan aku..
ADmDm
tekan bebrayan..

Chord Gitar Terkait