Menu
Chord Ra Ono Artine - Safira Inema
Chord Lagu Ra Ono Artine
Kunci Gitar Ra Ono Artine
(Intro) CEmAmEm
FCDmGC

CC
wes jeru tresno iki njero dodoku..
ADm
tak pasrahke kabeh kanggo awakmu..
FmC
nanging saiki mbok sio sio tresnaku
AmDm
kurang opo jane aku..
GC
piye maneh.. mbukteke sayangku..

CC
nelongso ati iki nandang kahanan..
ADm
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
FmC
saiki kowe wes ra ono perhatian..
Dm
yen wes ono mbok sayang..
GC
yo wes tak ngalah.. mending kelangan..

(Chorus)
FG
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
C
yo wes ra tak gandoli..
EmAm
tak ikhlasne ning ati..
ADm
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
G
aku ngalah yen kanggomu
C
wes ra ono arti..

FG
yen pancen ono luweh apik kanggomu..
C
yo wes ben tak ikhlasno
EmAm
nadyan perih ning dodo..
ADm
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
G
aku lilo tak sadari
C
aku wes ra ono arti..

(Int.) FGCEmAmA
DmGC

CC
nelongso ati iki nandang kahanan..
ADm
amergo tulus tresnaku gawe dolanan..
FmC
saiki kowe wes ra ono perhatian..
Dm
yen wes ono mbok sayang..
GC
yo wes tak ngalah.. mending kelangan..

(Chorus)
FG
yen pancen kowe milih dalanmu dewe
C
yo wes ra tak gandoli..
EmAm
tak ikhlasne ning ati..
ADm
mugo kowe nemu sing mbok goleki..
G
aku ngalah yen kanggomu
C
wes ra ono arti..

FG
yen pancen ono luweh apik kanggomu..
C
yo wes ben tak ikhlasno
EmAm
nadyan perih ning dodo..
ADm
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
G
aku lilo tak sadari
C
aku wes ra ono arti..

ADm
mugo langgeng karo sing mbok goleki..
G
aku lilo tak sadari
C
aku wes ra ono arti..

Chord Gitar Terkait