Menu
Chord Raiso Nompo - HJR Official
Chord Lagu Raiso Nompo
Kunci Gitar Raiso Nompo
Capo di fret 4

(Intro) C

FG
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
EmAm
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
FG
naliko kowe.. nduwe milih ninggal
FGC
ninggalke aku.. tanpa belas kasihan..

(Intro) FGC

FG
wis nyobo ikhlas mungkin iki takdire
EmAm
kowe karo kae aku ra piye-piye
FG
nek weruh awakmu saiki iso mesem..
FGCGC
aku ning kene wes melu dadi ayem..

FCFC
padahal aku iki.. ikhlas le menyayangi
FC
kabeh wes tak wenehke
AmG
ning kok ngene balesane..

(Chorus)
FFm
raiso nompo ning atiku loro..
CGAm
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
Dm
pangapuranen aku
GCC7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
FFm
mugo bahagio karo pilihanmu..
CGAm
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
Dm
wis cukup aku wae..
GC
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Int.) FGEmAmA
DmGC..

(Chorus)
FFm
raiso nompo ning atiku loro..
CGAm
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
Dm
pangapuranen aku..
GCC7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
FFm
mugo bahagio karo pilihanmu..
CGAm
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
Dm
wis cukup aku wae..
GC
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Intro) FGA

(Chorus) (Overtone)
GGm
raiso nompo ning atiku loro..
DABm
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
Em
pangapuranen aku..
ADD7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
GGm
mugo bahagio karo pilihanmu..
DABm
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
Em
wis cukup aku wae..
AD
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

BmEm
wis cukup aku wae..
AG
kowe ora usah melu.. ngerasakke..
GmAD
hu..uuhuu.. huu..





(Intro) E

AB
ono sing tak jogo tapi dudu bondo
G#mC#m
ono sing tak sayang tapi malah ngilang
AB
naliko kowe.. nduwe milih ninggal
ABE
ninggalke aku.. tanpa belas kasihan..

(Intro) ABE

AB
wis nyobo ikhlas mungkin iki takdire
G#mC#m
kowe karo kae aku ra piye-piye
AB
nek weruh awakmu saiki iso mesem..
ABEBE
aku ning kene wes melu dadi ayem..

AEAE
padahal aku iki.. ikhlas le menyayangi
AE
kabeh wes tak wenehke
C#mB
ning kok ngene balesane..

(Chorus)
AAm
raiso nompo ning atiku loro..
EBC#m
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
F#m
pangapuranen aku
BEE7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
AAm
mugo bahagio karo pilihanmu..
EBC#m
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
F#m
wis cukup aku wae..
BE
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Int.) ABG#mC#mC#
F#mBE..

(Chorus)
AAm
raiso nompo ning atiku loro..
EBC#m
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
F#m
pangapuranen aku..
BEE7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
AAm
mugo bahagio karo pilihanmu..
EBC#m
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
F#m
wis cukup aku wae..
BE
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

(Intro) ABC#

(Chorus) (Overtone)
BBm
raiso nompo ning atiku loro..
F#C#D#m
aku wis lilo yen kowe ninggal lungo..
G#m
pangapuranen aku..
C#F#F#7
sing urung iso gawe kowe luweh seneng..
BBm
mugo bahagio karo pilihanmu..
F#C#D#m
ojo nganti kesio-sio koyo aku..
G#m
wis cukup aku wae..
C#F#
kowe ora usah melu.. ngerasakke..

D#mG#m
wis cukup aku wae..
C#B
kowe ora usah melu.. ngerasakke..
BmC#F#
hu..uuhuu.. huu..

Chord Gitar Terkait