Menu
Chord Raiso Turu - Nino Kuya
Chord Lagu Raiso Turu
Kunci Gitar Raiso Turu
(Intro) CFC
CFC

CG/B
pirang pirang taun
AmG
ra kepetuk sliramu..
FEm
jare lungo mung sedelok
FG
seprene ora bali..

CG/B
nelongso ati iki
AmG
eling sing mbok janjeni..
FEm
netes eluh ning nggon pipi
FG
nahan loro ning njero ati..

EmA
ning kepiye maneh..
Dm
mergo kahananku
G
aku gur iso ngenteni..

(Chorus)
C -G/BAm
aku kelingan.. sliramu..
FG
nganti raiso turu..
FGEmA
ngarep biso kegowo ning mimpiku
DmGC
lan iso gandeng awakmu..

CG/B
nelongso ati iki
AmG
eling sing mbok janjeni..
FEm
netes eluh ning nggon pipi
FG
nahan loro ning njero ati..

EmA
ning kepiye maneh..
Dm
mergo kahananku
G
aku gur iso ngenteni..

(Int.) C -G/BAmFG
FGEmADmGC

(Chorus)
C -G/BAm
oh, aku kelingan.. sliramu..
FG
nganti raiso turu..
FGEmA
ngarep biso kegowo ning mimpiku
DmGC
lan iso nggandeng awakmu..
DmGC
lan iso nggandeng awakmu..





(Intro) ADA
ADA

AE/G#
pirang pirang taun
F#mE
ra kepetuk sliramu..
DC#m
jare lungo mung sedelok
DE
seprene ora bali..

AE/G#
nelongso ati iki
F#mE
eling sing mbok janjeni..
DC#m
netes eluh ning nggon pipi
DE
nahan loro ning njero ati..

C#mF#
ning kepiye maneh..
Bm
mergo kahananku
E
aku gur iso ngenteni..

(Chorus)
A -E/G#F#m
aku kelingan.. sliramu..
DE
nganti raiso turu..
DEC#mF#
ngarep biso kegowo ning mimpiku
BmEA
lan iso gandeng awakmu..

AE/G#
nelongso ati iki
F#mE
eling sing mbok janjeni..
DC#m
netes eluh ning nggon pipi
DE
nahan loro ning njero ati..

C#mF#
ning kepiye maneh..
Bm
mergo kahananku
E
aku gur iso ngenteni..

(Int.) A -E/G#F#mDE
DEC#mF#BmEA

(Chorus)
A -E/G#F#m
oh, aku kelingan.. sliramu..
DE
nganti raiso turu..
DEC#mF#
ngarep biso kegowo ning mimpiku
BmEA
lan iso nggandeng awakmu..
BmEA
lan iso nggandeng awakmu..

Chord Gitar Terkait