Menu
Chord Rasah Pamer Bojo - Duo Garangan
Chord Lagu Rasah Pamer Bojo
Kunci Gitar Rasah Pamer Bojo

(Intro) D#FDmGm
D#D#mFBbF

BbDm
aku ora cemburu
D#A#
kowe pamer bojo nang ngarepku
CmDm
mergo aku wis ngerti..
D#FA#A#7
kau pura-pura bahagia di depanku..

(Chorus)
D#
tresnaku karo kowe
F
koyo krupuk sabar
DmGm
ngenteni hubunganmu cepet-cepet bubar
Cm
nganti kowe sadar
FA#
cintaku ini tak pernah pudar..

D#
tresnaku karo kowe
F
koyo celana levis
DmGm
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
Cm
ora koyo bojomu
FA#
sing isone gawe.. kowe nangis..

(Int.) GmDmD#FA#
CmFA#F

BbDm
aku gur iso ngguyu
D#A#
kowe pamer bojo nang ngarepku
CmDm
mergo aku wis ngerti..
D#FA#
kau pura-pura bahagia di sosial media..

(Chorus)
D#
tresnaku karo kowe
F
koyo krupuk sabar
DmGm
ngenteni pacaranmu cepet-cepet ambyar
Cm
nganti kowe sadar
FA#
cintaku ini tak pernah pudar.. wo..

D#
tresnaku karo kowe
F
koyo celana levis
DmGm
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
Cm
ora koyo bojomu
FA#
sing isone gawe.. kowe nangis..

D#
tresnaku karo kowe
F
koyo krupuk sabar
DmGm
ngenteni hubunganmu cepet-cepet bubar
Cm
nganti kowe sadar
FA#
cintaku ini tak pernah pudar..

D#
tresnaku karo kowe
F
koyo celana levis
DmGm
tetep kandel lan ora bakal iso tipis
Cm
ora koyo bojomu
FA#
sing isone gawe.. kowe nangis..

Cm
ora koyo bojomu
FA#
sing isone gawe.. kowe nangis..

Chord Gitar Terkait