Menu
Chord Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) By Ipa Hadi Sasono
Chord Lagu Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)
Kunci Gitar Rembulan (ipa Hadi Sasono) (ska Version)
(Intro) AmEmFCFCDmG
AmEmFCFCDmG

CF
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
GC
endah paras manis esem lan guyumu
AmEmFC
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
DmGC
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

CF
tatapan netramu.. nembus ing atiku
GC
agawe aku mung mikirne sliramu..
AmEmFC
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
DmG
amung.. nimas..

(Chorus)
AmEm
howoning njero batin..
FC
pengen tansah sesanding
FC
yo mung karo nimas..
DmE
atiku mung kanggo nimas..

AmEm
nadyan akeh pepalang..
FC
ngalangi dalan katresnan..
DmC
iku pancen dalan supoyo..
DmGC
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) AmEmFCFCDmE
AmEmFCDmCDmG

CF
tatapan netramu.. nembus ing atiku
GC
agawe aku mung mikirne sliramu..
AmEmFC
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
DmG
amung.. nimas..

(Chorus)
AmEm
howoning njero batin..
FC
pengen tansah sesanding
FC
yo mung karo nimas..
DmE
atiku mung kanggo nimas..

AmEm
nadyan akeh pepalang..
FC
ngalangi dalan katresnan..
DmC
iku pancen dalan supoyo..
DmGC
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) AmEmFCFCDmG
AmEmFCFCDmGC





(Intro) G#mD#mEBEBC#mF#
G#mD#mEBEBC#mF#

BE
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
F#B
endah paras manis esem lan guyumu
G#mD#mEB
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
C#mF#B
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

BE
tatapan netramu.. nembus ing atiku
F#B
agawe aku mung mikirne sliramu..
G#mD#mEB
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
C#mF#
amung.. nimas..

(Chorus)
G#mD#m
howoning njero batin..
EB
pengen tansah sesanding
EB
yo mung karo nimas..
C#mD#
atiku mung kanggo nimas..

G#mD#m
nadyan akeh pepalang..
EB
ngalangi dalan katresnan..
C#mB
iku pancen dalan supoyo..
C#mF#B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) G#mD#mEBEBC#mD#
G#mD#mEBC#mBC#mF#

BE
tatapan netramu.. nembus ing atiku
F#B
agawe aku mung mikirne sliramu..
G#mD#mEB
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
C#mF#
amung.. nimas..

(Chorus)
G#mD#m
howoning njero batin..
EB
pengen tansah sesanding
EB
yo mung karo nimas..
C#mD#
atiku mung kanggo nimas..

G#mD#m
nadyan akeh pepalang..
EB
ngalangi dalan katresnan..
C#mB
iku pancen dalan supoyo..
C#mF#B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) G#mD#mEBEBC#mF#
G#mD#mEBEBC#mF#B

Chord Gitar Terkait