Menu
Chord Rondo Merdeka - Higang Swara
Chord Lagu Rondo Merdeka
Kunci Gitar Rondo Merdeka
(Intro) CGAmEm
FCG

CG
eneng rondo neng merdeka papat
AmEm
yen nek mlaku gawe silau mripat..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang..

CG
iki jamane jaman edan
AmEm
eneng rondo go rebutan bujang..
FC
tandane seng perawan kalah
DmG
jago karo seng wes dadi rondo..

CG
iki lagu gak tak gawe asal asalan
AmEm
seng penting iso kanggo hiburan
FC
niat apik tulus serius
DmG
seng penting yakin jalani wae..

(Chorus)
CG
eneng rondo neng merdeka papat
AmEm
yen nek mlaku gawe silau mripat..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang..

CG
dagange tempe karo susu jahe
AmEm
nang pengkolan nggo podo rebutan..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang

CG
iki lagu gak tak gawe asal asalan
AmEm
seng penting iso kanggo hiburan
FC
niat apik tulus serius
DmG
seng penting yakin jalani wae.. woo..

(Chorus)
CG
eneng rondo neng merdeka papat
AmEm
yen nek mlaku gawe silau mripat..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang..

CG
dagange tempe karo susu jahe
AmEm
nang pengkolan nggo podo rebutan..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang..

(Int.) CGAmEm
FCDmG
CGAmEm
FCDG

FG
ojo mung disalahke
EmAm
rondo iku menungso
FGCG
dasare kucing gragas karo iwak asin..

(Chorus)
CG
eneng rondo neng merdeka papat
AmEm
yen nek mlaku gawe silau mripat..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang..

CG
dagange tempe karo susu jahe
AmEm
nang pengkolan nggo podo rebutan..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang..

CG
dagange tempe karo susu jahe
AmEm
nang pengkolan nggo podo rebutan..
FC
anggo sandal jinjit jakete kulit
DmG
lippene abang koyok iwak cupang..

(Outro) CGAmEm
FCDmGC





(Intro) F#C#D#mA#m
BF#C#

F#C#
eneng rondo neng merdeka papat
D#mA#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang..

F#C#
iki jamane jaman edan
D#mA#m
eneng rondo go rebutan bujang..
BF#
tandane seng perawan kalah
G#mC#
jago karo seng wes dadi rondo..

F#C#
iki lagu gak tak gawe asal asalan
D#mA#m
seng penting iso kanggo hiburan
BF#
niat apik tulus serius
G#mC#
seng penting yakin jalani wae..

(Chorus)
F#C#
eneng rondo neng merdeka papat
D#mA#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang..

F#C#
dagange tempe karo susu jahe
D#mA#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang

F#C#
iki lagu gak tak gawe asal asalan
D#mA#m
seng penting iso kanggo hiburan
BF#
niat apik tulus serius
G#mC#
seng penting yakin jalani wae.. woo..

(Chorus)
F#C#
eneng rondo neng merdeka papat
D#mA#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang..

F#C#
dagange tempe karo susu jahe
D#mA#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang..

(Int.) F#C#D#mA#m
BF#G#mC#
F#C#D#mA#m
BF#G#C#

BC#
ojo mung disalahke
A#mD#m
rondo iku menungso
BC#F#C#
dasare kucing gragas karo iwak asin..

(Chorus)
F#C#
eneng rondo neng merdeka papat
D#mA#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang..

F#C#
dagange tempe karo susu jahe
D#mA#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang..

F#C#
dagange tempe karo susu jahe
D#mA#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
BF#
anggo sandal jinjit jakete kulit
G#mC#
lippene abang koyok iwak cupang..

(Outro) F#C#D#mA#m
BF#G#mC#F#

Chord Gitar Terkait