Menu
Chord Rosoku - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi
Chord Lagu Rosoku
Kunci Gitar Rosoku
Capo di fret 4

(Intro) CEmAmFG

CEm
sayang tulung rungokno..
AmFG
aku pengen ngomongke roso..
CEm
roso gede tresnoku..
AmFFm
roso wedi kehilanganmu..

AmEm
amung kowe sing tak karepke
FC
ra bakal ono sing liyane..
-GAmEm
ora ono sing misahake..
FG
tresno selawase..

(Chorus)
FG
sayang.. jogonen tresno iki
EmA
ojo mblenjani.. janji janji setio
DmG
tekane mati.. ojo ngelarani..
FGEm
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
ADm
mung kowe siji sing paling tak tresnani
GC
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

(Int.) FGEmADmGC...

C-G/B-AmEm
amung kowe sing tak karepke..
FC
ra bakal ono sing liyane..
C-G/B-AmEm
ora ono sing misahake..
FG
tresno selawase..

(Chorus)
FG
sayang.. jogonen tresno iki
EmA
ojo mblenjani.. janji janji setio
DmG
tekane mati.. ojo ngelarani..
FGEm
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
ADm
mung kowe siji sing paling tak tresnani
GC
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

CDmG
kowe sing tak tresnani.. aku ra ngapusi..
C
mung kowe ning ati..





(Intro) EG#mC#mAB

EG#m
sayang tulung rungokno..
C#mAB
aku pengen ngomongke roso..
EG#m
roso gede tresnoku..
C#mAAm
roso wedi kehilanganmu..

C#mG#m
amung kowe sing tak karepke
AE
ra bakal ono sing liyane..
-BC#mG#m
ora ono sing misahake..
AB
tresno selawase..

(Chorus)
AB
sayang.. jogonen tresno iki
G#mC#
ojo mblenjani.. janji janji setio
F#mB
tekane mati.. ojo ngelarani..
ABG#m
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
C#F#m
mung kowe siji sing paling tak tresnani
BE
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

(Int.) ABG#mC#F#mBE...

E-D#m-C#mG#m
amung kowe sing tak karepke..
AE
ra bakal ono sing liyane..
E-D#m-C#mG#m
ora ono sing misahake..
AB
tresno selawase..

(Chorus)
AB
sayang.. jogonen tresno iki
G#mC#
ojo mblenjani.. janji janji setio
F#mB
tekane mati.. ojo ngelarani..
ABG#m
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
C#F#m
mung kowe siji sing paling tak tresnani
BE
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

EF#mB
kowe sing tak tresnani.. aku ra ngapusi..
E
mung kowe ning ati..

Chord Gitar Terkait