Menu
Chord Sabar Kelara Lara By Pendhoza
Chord Lagu Sabar Kelara Lara
Kunci Gitar Sabar Kelara Lara
Capo di fret 1

(Intro) EmCGD
EmCGD

EmC
sabar kelara-lara
GD
amergo sliramu lungo
EmC
raiso tepa slira,
GD
kowe lungo ro wong liyo

EmC
sabar kelara-lara
GD
amergo sliramu lungo
EmC
raiso tepa slira,
GD
kowe lungo ro wong liyo

EmC
opo aku iki..
GD
ora sugih banda
EmC
yen kui alesanmu,
GDEm
aku ikhlas lan nerima

EmC
yen kelingan sliramu
G
marake sirah ngelu
D
koe nglungani aku
Em
pisah marang awakku
C
lunga tanpo alesan,
G
gawe aku kelaran
D
dasare koe payu
Em
opo pancen gampangan
C
dalan tresnaku bundet,
G
pikiranku wes ruwet
D
mending aku ngelalekke,
Em
golek tresna sing liyane
C
yen sambat karo kanca,
G
enenge mung kon sabar
D
atiku dudu bata
Em
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
EmC
sabar kelara-lara
GD
amergo sliramu lungo
EmC
raiso tepa slira,
GD
kowe lungo ro wong liyo

EmC
opo aku iki..
GD
ora sugih banda
EmC
yen kui alesanmu,
GDEm
aku ikhlas lan nerima

EmC
sabar ikhlas nerima,
G
yo wes ora popo
D
yen pancen kui jodone
Em
yo mesti dibalekno
C
jane atiku lara
G
ning ora popo
D
kabeh iki tak tampa
Em
salahmu tak ngapuro
C
rasa ning njero dada (njero dada)
G
ngampet loro (ngampet loro)
D
kowe malah lunga,
Em
lunga karo wong liyo
C
opo pancen dalane
G
koe dudu jodohku
D
duh gusti paringono
Em
dalan padang mring hambamu

(Reff)
EmC
sabar kelara-lara
GD
amergo sliramu lungo
EmC
raiso tepa slira,
GD
kowe lungo ro wong liyo

EmC
opo aku iki..
GD
ora sugih banda
EmC
yen kui alesanmu,
GDEm
aku ikhlas lan nerima

EmC
sabar kelara-lara
GD
amergo sliramu lungo
EmC
raiso tepa slira,
GD
kowe lungo ro wong liyo

EmC
opo aku iki..
GD
ora sugih banda
EmC
yen kui alesanmu,
GDEm
aku ikhlas lan nerima

EmC
opo aku iki..
GD
ora sugih banda
EmC
yen kui alesanmu,
GDEm
aku ikhlas lan nerima





(Intro) FmC#G#D#
FmC#G#D#

FmC#
sabar kelara-lara
G#D#
amergo sliramu lungo
FmC#
raiso tepa slira,
G#D#
kowe lungo ro wong liyo

FmC#
sabar kelara-lara
G#D#
amergo sliramu lungo
FmC#
raiso tepa slira,
G#D#
kowe lungo ro wong liyo

FmC#
opo aku iki..
G#D#
ora sugih banda
FmC#
yen kui alesanmu,
G#D#Fm
aku ikhlas lan nerima

FmC#
yen kelingan sliramu
G#
marake sirah ngelu
D#
koe nglungani aku
Fm
pisah marang awakku
C#
lunga tanpo alesan,
G#
gawe aku kelaran
D#
dasare koe payu
Fm
opo pancen gampangan
C#
dalan tresnaku bundet,
G#
pikiranku wes ruwet
D#
mending aku ngelalekke,
Fm
golek tresna sing liyane
C#
yen sambat karo kanca,
G#
enenge mung kon sabar
D#
atiku dudu bata
Fm
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
FmC#
sabar kelara-lara
G#D#
amergo sliramu lungo
FmC#
raiso tepa slira,
G#D#
kowe lungo ro wong liyo

FmC#
opo aku iki..
G#D#
ora sugih banda
FmC#
yen kui alesanmu,
G#D#Fm
aku ikhlas lan nerima

FmC#
sabar ikhlas nerima,
G#
yo wes ora popo
D#
yen pancen kui jodone
Fm
yo mesti dibalekno
C#
jane atiku lara
G#
ning ora popo
D#
kabeh iki tak tampa
Fm
salahmu tak ngapuro
C#
rasa ning njero dada (njero dada)
G#
ngampet loro (ngampet loro)
D#
kowe malah lunga,
Fm
lunga karo wong liyo
C#
opo pancen dalane
G#
koe dudu jodohku
D#
duh gusti paringono
Fm
dalan padang mring hambamu

(Reff)
FmC#
sabar kelara-lara
G#D#
amergo sliramu lungo
FmC#
raiso tepa slira,
G#D#
kowe lungo ro wong liyo

FmC#
opo aku iki..
G#D#
ora sugih banda
FmC#
yen kui alesanmu,
G#D#Fm
aku ikhlas lan nerima

FmC#
sabar kelara-lara
G#D#
amergo sliramu lungo
FmC#
raiso tepa slira,
G#D#
kowe lungo ro wong liyo

FmC#
opo aku iki..
G#D#
ora sugih banda
FmC#
yen kui alesanmu,
G#D#Fm
aku ikhlas lan nerima

FmC#
opo aku iki..
G#D#
ora sugih banda
FmC#
yen kui alesanmu,
G#D#Fm
aku ikhlas lan nerima

Chord Gitar Terkait