Menu
Chord Sadar Posisi - Jowo Gapok
Chord Lagu Sadar Posisi
Kunci Gitar Sadar Posisi
(Intro) CDGD/F#E
AmDG
CDGD/F#E
AmDG

GDEmD
mbiyen.. aku wis tau ngelingake
CGD
yen tresnaku.. yo mung siji kanggo kowe..
BmEmD
nanging.. tresnoku mbok sia-siake
CDG
dan semuanya kau anggap hal sepele..

(Intro) CDG

GDEmD
opo.. pancen kowe ra keroso..
CGD
opo pancen.. kowe wis ngatur sandiworo..
BmEmD
tapi.. nyatane bedo cerito..
C
barbar sing tak serang
DG
es teh nggawe tombo..

(Intro) CDG

(Chorus)
CDGEmAm
awak iki kudu sadar.. diri
DGEm
yen saiki dudu aku sing nduweni ati
AmD
kowe teko nggowo tresno
GEm
kowe lungo ninggal loro..
AmDG
jebule we rabi.. karo wong liyo..

(Intro) CDGE
AmDG
CDGE
AmDG

GDEmD
opo.. pancen kowe ra keroso..
CGD
opo pancen.. kowe wis ngatur sandiworo..
BmEmD
tapi.. nyatane bedo cerito..
C
barbar sing tak serang
DG
es teh nggawe tombo..

(Intro) CDG

(Chorus)
CDGEmAm
awak iki kudu sadar.. diri
DGEm
yen saiki dudu aku sing nduweni ati
AmD
kowe teko nggowo tresno
GEm
kowe lungo ninggal loro..
AmDGE
jebule we rabi.. karo wong liyo..

(Chorus) (Overtone)
DEAF#mBm
awak iki kudu sadar.. diri
EAF#m
yen saiki dudu aku sing nduweni ati
BmE
kowe teko nggowo tresno
AF#m
kowe lungo ninggal loro..
BmEA
jebule we rabi.. karo wong liyo..

DE
kowe medot janji..
A
demi wong liyo..

Chord Gitar Terkait