Menu
Chord Sadar Posisi - Nella Kharisma
Chord Lagu Sadar Posisi
Kunci Gitar Sadar Posisi
Capo di fret 3

CG
wis tak cobo nguatke ati
AmEm
nompo kasunyatan iki
FC
senadyan perih rasane
DmG
aku kudu sadar diri..

CG
mbiyen kowe ninggal lungo
AmEm
tanpo pamit karo aku
FC
saiki we teko ning ngarepku
DmGCFG
mung ngeterke undangan rabimu..

AmG
aku kudu sadar posisi
F
rabakal biso nduweni
C
mergo kowe sing tak tresno
GAm
malah milih wong liyo

G
mung iso tak pendem ning ati
F
roso sayang ro tresnoku iki
G
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
C
remuk atiku nompo layang
FAm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
G
tresno iki marang sliramu..
CF
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
AmG
matur suwun.. kowe wis tahu
C
gawe kisah ning uripku..

(Int.) CFAmG
CFAmGC..

CG
wis tak cobo nguatke ati
AmEm
nompo kasunyatan iki
FC
senadyan perih rasane
DmG
aku kudu sadar diri..

CG
mbiyen kowe ninggal lungo
AmEm
tanpo pamit karo aku
FC
saiki we teko ning ngarepku
DmGC
mung ngeterke undangan rabimu..

AmG
aku kudu sadar posisi
F
rabakal biso nduweni
C
mergo kowe sing tak tresno
GAm
malah milih wong liyo

G
mung iso tak pendem ning ati
F
roso sayang ro tresnoku iki
G
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
C
remuk atiku nompo layang
FAm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
G
tresno iki marang sliramu..
CF
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
AmG
matur suwun.. kowe wis tahu
C
gawe kisah ning uripku..

(Int.) CFAmG
CFAmGC..

CG
wis tak cobo nguatke ati
AmEm
nompo kasunyatan iki
FC
senadyan perih rasane
DmG
aku kudu sadar diri..

CG
mbiyen kowe ninggal lungo
AmEm
tanpo pamit karo aku
FC
saiki we teko ning ngarepku
DmGC
mung ngeterke undangan rabimu..

AmG
aku kudu sadar posisi
F
rabakal biso nduweni
C
mergo kowe sing tak tresno
GAm
malah milih wong liyo

G
mung iso tak pendem ning ati
F
roso sayang ro tresnoku iki
G
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
C
remuk atiku nompo layang
FAm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
G
tresno iki marang sliramu..
CF
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
AmG
matur suwun.. kowe wis tahu
C
gawe kisah ning uripku..

C
remuk atiku nompo layang
FAm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
G
tresno iki marang sliramu..
CF
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
AmG
matur suwun.. kowe wis tahu
C
gawe kisah ning uripku..





D#A#
wis tak cobo nguatke ati
CmGm
nompo kasunyatan iki
G#D#
senadyan perih rasane
FmA#
aku kudu sadar diri..

D#A#
mbiyen kowe ninggal lungo
CmGm
tanpo pamit karo aku
G#D#
saiki we teko ning ngarepku
FmA#D#G#A#
mung ngeterke undangan rabimu..

CmA#
aku kudu sadar posisi
G#
rabakal biso nduweni
D#
mergo kowe sing tak tresno
A#Cm
malah milih wong liyo

A#
mung iso tak pendem ning ati
G#
roso sayang ro tresnoku iki
A#
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
D#
remuk atiku nompo layang
G#Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
A#
tresno iki marang sliramu..
D#G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
CmA#
matur suwun.. kowe wis tahu
D#
gawe kisah ning uripku..

(Int.) D#G#CmA#
D#G#CmA#D#..

D#A#
wis tak cobo nguatke ati
CmGm
nompo kasunyatan iki
G#D#
senadyan perih rasane
FmA#
aku kudu sadar diri..

D#A#
mbiyen kowe ninggal lungo
CmGm
tanpo pamit karo aku
G#D#
saiki we teko ning ngarepku
FmA#D#
mung ngeterke undangan rabimu..

CmA#
aku kudu sadar posisi
G#
rabakal biso nduweni
D#
mergo kowe sing tak tresno
A#Cm
malah milih wong liyo

A#
mung iso tak pendem ning ati
G#
roso sayang ro tresnoku iki
A#
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
D#
remuk atiku nompo layang
G#Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
A#
tresno iki marang sliramu..
D#G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
CmA#
matur suwun.. kowe wis tahu
D#
gawe kisah ning uripku..

(Int.) D#G#CmA#
D#G#CmA#D#..

D#A#
wis tak cobo nguatke ati
CmGm
nompo kasunyatan iki
G#D#
senadyan perih rasane
FmA#
aku kudu sadar diri..

D#A#
mbiyen kowe ninggal lungo
CmGm
tanpo pamit karo aku
G#D#
saiki we teko ning ngarepku
FmA#D#
mung ngeterke undangan rabimu..

CmA#
aku kudu sadar posisi
G#
rabakal biso nduweni
D#
mergo kowe sing tak tresno
A#Cm
malah milih wong liyo

A#
mung iso tak pendem ning ati
G#
roso sayang ro tresnoku iki
A#
aku tresno kowe, kowe tresno liyane..

(Chorus)
D#
remuk atiku nompo layang
G#Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
A#
tresno iki marang sliramu..
D#G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
CmA#
matur suwun.. kowe wis tahu
D#
gawe kisah ning uripku..

D#
remuk atiku nompo layang
G#Cm
undangan rabimu.. mbubrahke cerito
A#
tresno iki marang sliramu..
D#G#
gandeng wis suwe jebul aku dudu jodone
CmA#
matur suwun.. kowe wis tahu
D#
gawe kisah ning uripku..

Chord Gitar Terkait