Menu
Chord Sak Karepmu - Napek
Chord Lagu Sak Karepmu
Kunci Gitar Sak Karepmu

(Intro) DF#mBm
DF#mBm

DABmF#m
aku pernah coba berjuang..
GAD
namun kau tak pernah merasakan..
EmA
dulu kau bilang cinta
DA/C#Bm
tapi sekarang lupa
EmA
kau lihat aku sebelah mata..

DABmF#m
senajan aku okeh salah..
GAD
aku ra pengen hubungane bubrah..
EmA
tapi piye meneh
DA/C#Bm
kowe wes ra sayang
Em
aku trimo meneng
GA
timbang ngomong ora dirungokke..

(Chorus)
DF#mG
sak karepmu, sak senengmu
ABmF#m
seng penting kowe bahagia..
GA
aku sesok gampang..

DF#mG
aku lilo kowe lungo
ABmF#m
yen kowe milih wong liyo..
GAD
selamat tinggal untukmu kekasih..

(Int.) BmAGAD
EmBmGAD

DABmF#m
saiki aku uwes ikhlas..
GAD
kowe lungo aku ora nggagas..
EmA
mungkin uwes nasibku
DA/C#Bm
mungkin udu jo..dohku
Em
aku trimo mundur
GA
timbang aku malah loro ati..

(Chorus)
DF#mG
sak karepmu, sak senengmu
ABmF#m
seng penting kowe bahagia..
GA
aku sesok gampang..

DF#mG
aku lilo kowe lungo
ABmF#m
yen kowe milih wong liyo..
GAD
selamat tinggal untukmu kekasih..

DF#mG
sak karepmu, sak senengmu
ABmF#m
seng penting kowe bahagia..
GA
aku sesok gampang..

DF#mG
aku lilo kowe lungo
ABmF#m
yen kowe milih wong liyo..
GABmF#m
selamat tinggal untukmu kekasih..
GAD
selamat tinggal untukmu kekasih..

Chord Gitar Terkait