Menu
Chord Salah Pilih - Ndarboy Genk
Chord Lagu Salah Pilih
Kunci Gitar Salah Pilih
Capo di fret 4

(Intro) CFmC
AmGDG..

CFmC
jaremu.. aku siji sijine..
-G/BAmADmF
sing bakal mbok tresnani sak lawase..
G
nanging opo bukti..
EmAm
kabeh mung sewates janji..
DmGCG
nyatane ono sing liyo ning mburi..

CFmC
yen pancen kowe seneng karo dekne..
-G/BAmADmF
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
GEmAm
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
DmGC
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

FG
aku ra bakal bali..
EmAm
kowe ra sah nggoleki
Dm
uwis kadung loro ati
G -Em
mergo kowe sing njalari..

FG
senajan abot sanggane
EmAm
kudu pisah ro kowe
Dm
nanging yen tak pikir
EmF
cen aku sing salah.. (aku sing salah)
-EmDmGC
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
FG
opo kowe ora rumongso
EmAm
nek pancen kowe sing salah
DmGC
bubaran wae nek koyo ngene carane..

FG
wis ora usah dibacutno
EmA
timbang kowe ora betah..
DmGC
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Int.) FGAmC
(aku salah..)
FGAmC
(salah pilih..)
FGEAm
(hoo..oo..)
BbG
(hoooo..)

CFmC
yen pancen kowe seneng karo dekne..
AmADmF
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
GEmAm
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
DmGC
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

FG
aku ra bakal bali..
EmAm
kowe ra sah nggoleki
Dm
uwis kadung loro ati
G
mergo kowe sing njalari..

FG
senajan abot sanggane
EmAm
kudu pisah ro kowe
Dm
nanging yen tak pikir
CF
cen aku sing salah..
DmGC
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
FG
opo kowe ora rumongso
EmAm
nek pancen kowe sing salah
DmGC
bubaran wae nek koyo ngene carane..

FG
wis ora usah dibacutno
EmA
timbang kowe ora betah..
DmGC
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Chorus) (Overtone)
DGA
opo kowe ora rumongso
F#mBm
nek pancen kowe sing salah
EmAD
bubaran wae nek koyo ngene carane..

GA
wis ora usah dibacutno
F#mB
timbang kowe ora betah..
EmAD
lungo sing adoh atiku wis emoh..
EmABmE
lungo sing adoh atiku wis emoh..
EmAGF#m
lungo sing adoh.. atiku wis.. emoh..
EmAD
ho..oo..oooo..





(Intro) EAmE
C#mBF#B..

EAmE
jaremu.. aku siji sijine..
-BC#mC#F#mA
sing bakal mbok tresnani sak lawase..
B
nanging opo bukti..
G#mC#m
kabeh mung sewates janji..
F#mBEB
nyatane ono sing liyo ning mburi..

EAmE
yen pancen kowe seneng karo dekne..
-BC#mC#F#mA
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
BG#mC#m
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
F#mBE
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

AB
aku ra bakal bali..
G#mC#m
kowe ra sah nggoleki
F#m
uwis kadung loro ati
B -G#m
mergo kowe sing njalari..

AB
senajan abot sanggane
G#mC#m
kudu pisah ro kowe
F#m
nanging yen tak pikir
EA
cen aku sing salah.. (aku sing salah)
-E/G#F#mBE
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
AB
opo kowe ora rumongso
G#mC#m
nek pancen kowe sing salah
F#mBE
bubaran wae nek koyo ngene carane..

AB
wis ora usah dibacutno
G#mC#
timbang kowe ora betah..
F#mBE
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Int.) ABC#mE
(aku salah..)
ABC#mE
(salah pilih..)
ABG#C#m
(hoo..oo..)
DB
(hoooo..)

EAmE
yen pancen kowe seneng karo dekne..
C#mC#F#mA
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
BG#mC#m
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
F#mBE
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

AB
aku ra bakal bali..
G#mC#m
kowe ra sah nggoleki
F#m
uwis kadung loro ati
B
mergo kowe sing njalari..

AB
senajan abot sanggane
G#mC#m
kudu pisah ro kowe
F#m
nanging yen tak pikir
EA
cen aku sing salah..
F#mBE
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
AB
opo kowe ora rumongso
G#mC#m
nek pancen kowe sing salah
F#mBE
bubaran wae nek koyo ngene carane..

AB
wis ora usah dibacutno
G#mC#
timbang kowe ora betah..
F#mBE
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Chorus) (Overtone)
F#BC#
opo kowe ora rumongso
A#mD#m
nek pancen kowe sing salah
G#mC#F#
bubaran wae nek koyo ngene carane..

BC#
wis ora usah dibacutno
A#mD#
timbang kowe ora betah..
G#mC#F#
lungo sing adoh atiku wis emoh..
G#mC#D#mG#
lungo sing adoh atiku wis emoh..
G#mC#BA#m
lungo sing adoh.. atiku wis.. emoh..
G#mC#F#
ho..oo..oooo..

Chord Gitar Terkait