Menu

Chord Denny Caknan

Chord Sampek Tuwek By Denny Caknan
Chord Lagu Sampek Tuwek
Kunci Gitar Sampek Tuwek
Loading...

(Intro) CG/BAmGFGC

C
seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
nyanding sliramu..
G
sayang sliramu..

Em
wis tak angen-angen..
Am
kowe bakal dadi jodohku
Dm
wis tak angen-angen..
GG
kowe dadi pilihanku

C
tenang.. rasah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
G
tak nggo sangu turuku

Em
mbesok miliho dino
Am
kowe tak lamar..
Dm
rasah nduwe roso, aku ninggalno
G
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
C
sampek tuwek..
G/BAm
kowe ra bakal tak culno
GF
masio wis ra wancine
G
sayang-sayangan neng kene

Em
siji-sijine wong
Am
seng nggawe ayem'e ati
DmG
nggawe urepku.. seneng..
CG/BAm
mesem saben bengi..

CG/BAm
hu..wo...ooo..

F
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
G
kowe bakal dadi jodohku..

C
oh.. seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
nyanding sliramu..
G
sayang sliramu..

Em
wis tak angen-angen..
Am
kowe bakal dadi jodohku
Dm
wis tak angen-angen..
G
kowe dadi pilihanku

C
tenang.. rasah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
G
tak nggo sangu turuku

Em
mbesok miliho dino
Am
kowe tak lamar..
Dm
rasah nduwe roso, aku ninggalno
G
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
C
sampek tuwek..
G/BAm
kowe ra bakal tak culno
GF
masio wis ra wancine
G
sayang-sayangan neng kene

Em
siji-sijine wong
Am
seng nggawe ayem'e ati
DmG
nggawe urepku.. seneng..
CG
mesem saben bengi..

C
sampek tuwek..
G/BAm
kowe ra bakal tak culno
GF
masio wis ra wancine
G
sayang-sayangan neng kene

Em
siji-sijine wong
Am
seng nggawe ayem'e ati
DmG
nggawe urepku.. seneng..
CAm
mesem saben bengi..

DmG
nggawe urepku.. woo..
C
mesem saben bengi..





(Intro) GD/F#EmDCDG

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
nyanding sliramu..
D
sayang sliramu..

Bm
wis tak angen-angen..
Em
kowe bakal dadi jodohku
Am
wis tak angen-angen..
D
kowe dadi pilihanku

(Intro) D/F#GAD

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
D
tak nggo sangu turuku

Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
G
sampek tuwek..
D/F#Em
kowe ra bakal tak culno
DC
masio wis ra wancine
D
sayang-sayangan neng kene

Bm
siji-sijine wong
Em
seng nggawe ayem'e ati
AmD
nggawe urepku.. seneng..
GD/F#Em
mesem saben bengi..

GD/F#Em
hu..wo...ooo..

C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
D
kowe bakal dadi jodohku..

G
oh.. seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
nyanding sliramu..
D
sayang sliramu..

Bm
wis tak angen-angen..
Em
kowe bakal dadi jodohku
Am
wis tak angen-angen..
D
kowe dadi pilihanku

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
D
tak nggo sangu turuku

Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
G
sampek tuwek..
D/F#Em
kowe ra bakal tak culno
DC
masio wis ra wancine
D
sayang-sayangan neng kene

Bm
siji-sijine wong
Em
seng nggawe ayem'e ati
AmD
nggawe urepku.. seneng..
GD
mesem saben bengi..

G
sampek tuwek..
D/F#Em
kowe ra bakal tak culno
DC
masio wis ra wancine
D
sayang-sayangan neng kene

Bm
siji-sijine wong
Em
seng nggawe ayem'e ati
AmD
nggawe urepku.. seneng..
GEm
mesem saben bengi..

AmD
nggawe urepku.. woo..
G
mesem saben bengi..

Chord Gitar Terkait