Menu
Chord Samudra Janji - Bima Tarore feat. Nabila
Chord Lagu Samudra Janji
Kunci Gitar Samudra Janji
Capo di fret 4

(Intro) FGAmG
F-Em-Dm-Bb-G
AmGC
DmEmFmG

CGAm
ora tau ngecewakne atiku..
FGC
ora tau mblenjani janji..
DmG
maturnuwun kagem sedoyo..
EmAm
roso tresno marang aku..
DmGC
bakal tak jogo kabeh roso iki..

(Intro) FmG

CGAm
nggih kang mas aku nyobo setio..
GmCFGC
mergo kowe sing tak arepi..
DmG
arep sopo nggodo awakku
EmAm
aku rabakal kegodo
FGC
merga kabeh iki kanggo sliramu..

FG
bakal njogo roso iki
EmAm
kanggo saklawase
BbG
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
FG
mugo-mugo kito..
EmAm
angsal restuning bumi
FGC
bebarengan nganti tekaning pati..

FGEmAm
mugi Gusti sageto ngijabahi..
DmEm
kowe lan aku ngarungi..
FmGC
samudraning janji suci..

(Int.) DmEmG..
AmGFG

CGAmG
nggih nimas aku nyobo setio..
FGAm
mergo kowe sing tak arepi..
DmG
arep sopo nggodo awakku
EmAm
aku rabakal kegodo..
DmGC
marga kabeh iki kanggo sliramu..

FG
bakal njogo roso iki
EmAm
kanggo saklawase
BbG
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
FG
mugo-mugo kito..
EmAm
angsal restuning bumi
FGC
bebarengan nganti tekaning pati..

FGEmAm
mugi Gusti sageto ngijabahi..
DmEm
kowe lan aku ngarungi..
FmG
samudraning janji

FG
mugo-mugo kito..
EmAm
angsal restuning bumi
FGC
bebarengan nganti tekaning pati..

FGEmAm
mugi Gusti sageto ngijabahi..
DmEm
kowe lan aku ngarungi..
FmGC
samudraning janji suci..

DmGCAm
awake dewe.. sesarengan saklawase
DmGC
ngarungi samudraning janji..





(Intro) ABC#mB
A-G#m-F#m-D-B
C#mBE
F#mG#mAmB

EBC#m
ora tau ngecewakne atiku..
ABE
ora tau mblenjani janji..
F#mB
maturnuwun kagem sedoyo..
G#mC#m
roso tresno marang aku..
F#mBE
bakal tak jogo kabeh roso iki..

(Intro) AmB

EBC#m
nggih kang mas aku nyobo setio..
BmEABE
mergo kowe sing tak arepi..
F#mB
arep sopo nggodo awakku
G#mC#m
aku rabakal kegodo
ABE
merga kabeh iki kanggo sliramu..

AB
bakal njogo roso iki
G#mC#m
kanggo saklawase
DB
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
AB
mugo-mugo kito..
G#mC#m
angsal restuning bumi
ABE
bebarengan nganti tekaning pati..

ABG#mC#m
mugi Gusti sageto ngijabahi..
F#mG#m
kowe lan aku ngarungi..
AmBE
samudraning janji suci..

(Int.) F#mG#mB..
C#mBAB

EBC#mB
nggih nimas aku nyobo setio..
ABC#m
mergo kowe sing tak arepi..
F#mB
arep sopo nggodo awakku
G#mC#m
aku rabakal kegodo..
F#mBE
marga kabeh iki kanggo sliramu..

AB
bakal njogo roso iki
G#mC#m
kanggo saklawase
DB
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
AB
mugo-mugo kito..
G#mC#m
angsal restuning bumi
ABE
bebarengan nganti tekaning pati..

ABG#mC#m
mugi Gusti sageto ngijabahi..
F#mG#m
kowe lan aku ngarungi..
AmB
samudraning janji

AB
mugo-mugo kito..
G#mC#m
angsal restuning bumi
ABE
bebarengan nganti tekaning pati..

ABG#mC#m
mugi Gusti sageto ngijabahi..
F#mG#m
kowe lan aku ngarungi..
AmBE
samudraning janji suci..

F#mBEC#m
awake dewe.. sesarengan saklawase
F#mBE
ngarungi samudraning janji..

Chord Gitar Terkait