Menu
Chord Sandiworomu Luar Biasa (ft. RPH) By Fitri Carlina
Chord Lagu Sandiworomu Luar Biasa (ft. RPH)
Kunci Gitar Sandiworomu Luar Biasa (ft. Rph)
Capo di fret 2

(Intro) AmCFG
AmCFG

AmCFG
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
AmCFG
Mending kowe nyobo melu casting FTV
AmCFG
Sandiworo dramamu jan luar biasa
AmCFG
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

(Intro) AmCFG
AmCFG
AmCFG
AmCFG

AmCFG
Aku kenal kowe ora mung sedhelo
AmCFG
Tingkah lan polahmu iso diwoco

AC
Siji loro telu aku niteni polahmu
FG
Papat limo enem soyo suwe dadi bosen
AmC
Saben ditakoni kok bola bali ngapusi
F
Wes cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

AmCFG
Roso tresno iki ora kanggo dolanan
AmCFG
Uwes cukup tenan sing korban perasaan

AmC
Wingi kowe lungo karo sopo
FG
Wingi kowe dolan nggone sopo
AmC
Opo mbok kiro aku ra ngerti
FG
Jan aku sengojo etok etok ra ngerti

(Chorus)
AmCFG
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
AmCFG
Mending kowe nyobo melu casting FTV
AmCFG
Sandiworo dramamu jan luar biasa
AmCFG
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

AmCFGAmCF
(melu casting FTV, FTV, FTV
AmCF
Melu casting FTV, FTV, FTV
GAmCFG
Melu casting FTV, FTV, FTV, hok'a hok'e)

(Intro) AmCFG
AmCFG

AmC
Siji loro telu aku niteni polahmu
FG
Papat limo enem soyo suwe dadi bosen
AmC
Saben ditakoni kok bola bali ngapusi
F
Wes cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

AmCFG
Roso tresno iki ora kanggo dolanan
AmCF
Uwes cukup tenan sing korban perasaan

(Chorus)
AmCFG
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
AmCFG
Mending kowe nyobo melu casting FTV

AmCFG
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
AmCFG
Mending kowe nyobo melu casting FTV
AmCFG
Sandiworo dramamu jan luar biasa
AmCFG
Sayang yen bakatmu (ra kanggo sia sia)

AmCFG
Polahmu aktingmu wes koyo selebriti
AmCFG
Mending kowe nyobo melu casting FTV
AmCFG
Sandiworo dramamu jan luar biasa
AmCFG
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

AmCFG
(Polahmu aktingmu wes koyo selebriti)
AmCFG
(Mending kowe nyobo melu casting FTV)

Chord Gitar Terkait