Menu
Chord Sarkem Iseh Bukak - Bimacho
Chord Lagu Sarkem Iseh Bukak
Kunci Gitar Sarkem Iseh Bukak

(Intro) AEAE

E
sayang aku beneran
B
kecewa dengan semua
C#m
kabeh sing diperjuangke
A
sing tak lakoni bablas, oh..

E
sayang oke fine sayang
B
cukup sampai sekarang
C#m
ojo tok pikir aku
A
tak bisa hidup tanpamu

G#m
jodoh ra neng endi
C#m
saiki iso dibeli
D
kowe malah milih pergi
B
dan sorry aku ra wedi

(Chorus)
A
ojo tok pikir lungamu
E
marai aku mikir
F#m
tanpamu sayang
BE
aku tetep ra kuatir..

A
ojo tok pikir lungamu
E
marai aku kenthir
F#m
sarkem iseh bukak
BE
dadi solusi terakhir..

D
sepurane dek kanggoku
E
kowe mung sepele..
D
ora kacek luwih apik
B
ra ono bedane..

(Int.) EG#mC#mA
EG#mC#mAE

(Chorus)
A
ojo tok pikir lungamu
E
marai aku mikir
F#m
tanpamu sayang
BE
aku tetep ra kuatir, ooh..

A
ojo tok pikir lungamu
E
marai aku kenthir
F#m
sarkem iseh bukak
BEE7
dadi solusi terakhir..

A
ojo tok pikir lungamu
E
marai aku mikir
F#m
tanpamu sayang
BEE7
aku tetep ra kuatir..

A
ojo tok pikir lungamu
E
marai aku kenthir
F#m
sarkem iseh bukak
BE
dadi solusi terakhir

F#m
sarkem iseh bukak
BE
dadi solusi terakhir, ooh..

F#m
sarkem iseh bukak..
BE
dadi solusi terakhir..

Chord Gitar Terkait