Menu
Chord Sayang Kowe - Intan Chacha
Chord Lagu Sayang Kowe
Kunci Gitar Sayang Kowe

(Intro) BD#mG#mF#ED#mC#mF#
BD#mG#mF#ED#mC#mF#..

BD#m
udan rintik rintik langite mendung
EF#B
pelangi pelukismu agung
C#mF#BG#m
udane soyo deres nambahi kangenku
C#mF#
kelingan manise esemmu..

B
opo kowe ngerti
D#m
mung kowe sing tak sayangi
EF#B
jenengmu tak ukir ning ati
C#mF#
gede roso tresnoku
BG#m
mung kanggo sliramu
C#m
sumpah mati
F#B
tresnoku kanggo sliramu..

(Intro) B..

(Chorus)
G#m
tulung sawangen aku
D#m
aku sing setyo ngenteni
EF#B
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) C#mF#B

G#m
tulung sawangen aku
D#m
aku sing nandang rindu
E
sumpah mati
F#B
tresnoku kanggo sliramu..

(Int.) G#mD#mEF#B

B
opo kowe ngerti
D#m
mung kowe sing tak sayangi
EF#B
jenengmu tak ukir ning ati
C#mF#
gede roso tresnoku
BG#m
mung kanggo sliramu
C#m
sumpah mati
F#B
tresnoku kanggo sliramu..

(Intro) C#mF#B

(Chorus)
G#m
tulung sawangen aku
D#m
aku sing setyo ngenteni
EF#B
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) C#mF#B

G#m
tulung sawangen aku
D#m
aku sing nandang rindu
E
sumpah mati
F#B
tresnoku kanggo sliramu..

G#m
tulung sawangen aku
D#m
aku sing setyo ngenteni
EF#B
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) C#mF#B

G#m
tulung sawangen aku
D#m
aku sing nandang rindu
E
sumpah mati
F#B
tresnoku kanggo sliramu..

Chord Gitar Terkait