Menu
Chord Sayang By NDX A.K.A
Chord Lagu Sayang
Kunci Gitar Sayang
[Intro] B

BD#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
EF#D#mG#m
sayang.. nganti memutih rambutku
EF#B
ra bakal luntur tresnaku

[Intro] F#

B
wes tak cobo nglalekke
D#m
jenengmu seko atiku
D#m
sak tenane ra ngapusi
iseh tresno sliramu
G#m
duh pepujaning ati
D#m
nanging kowe ora reti,
D#m
kowe seng tak wanti-wanti

E
malah jebul saiki
F#
kowe mblenjani janji
D#m
jare sehidup semati
G#m
nanging opo bukti
EF#
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
B
yowes ora popo insyaallah aku iso

BG#mD#m
lilo.. meh sambat kalih sinten
EF#B
yen sampun mekaten merana uripku

EF#D#mG#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
EF#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
BD#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
EF#D#mG#m
sayang.. nganti memutih rambutku
EF#B
ra bakal luntur tresnaku

B
hari demi hari, uwis tak lewati
D#m
yen pancen dalane, kudu kuwat ati
G#m
ibarate sego, uwis dadi bubur
D#m
nanging tresno iki, ora bakal luntur

EF#
saktenane aku iki pancen tresno awakmu
D#mG#mE
ora ono liane, seng iso dadi penggantimu
F#B
gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
G#m
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

D#m
meh sambat kalih sinten
E
yen sampun mekaten
F#B
merana uripku

EF#D#mG#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
EF#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
BD#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
EF#D#mG#m
sayang.. nganti memutih rambutku
EF#B
ra bakal luntur tresnaku

B
sayang opo krungu, tangise atiku
D#m
mengharap kowe bali, neng jero ati iki
G#mD#m
nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
D#m
mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci

EF#
aku marang sliramu
D#m
njur ragu neng atiku
G#m
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
E
mung kanggo sliramu
F#B
cintaku tetap abadi
BG#m
selamanya sampai akhir hayat ini..

D#m
meh sambat kalih sinten
E
yen sampun mekaten
F#B
merana uripku

EF#D#mG#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
EF#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
BD#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
EF#D#mG#m
sayang.. nganti memutih rambutku
EF#B
ra bakal luntur tresnaku

BE
percoyo opo pamujamu (aselole)
EF#B
cintaku.. tetap abadi..

Chord Gitar Terkait