Menu
Chord Sayang (Versi 2) By NDX A.K.A
Chord Lagu Sayang (Versi 2)
Kunci Gitar Sayang (versi 2)
[Intro] C

CEm
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
FGEmAm
sayang.. nganti memutih rambutku
FGC
ra bakal luntur tresnaku

[Intro] G

C
wes tak cobo nglalekke
Em
jenengmu seko atiku
Em
sak tenane ra ngapusi
iseh tresno sliramu
Am
duh pepujaning ati
Em
nanging kowe ora reti,
Em
kowe seng tak wanti-wanti

F
malah jebul saiki
G
kowe mblenjani janji
Em
jare sehidup semati
Am
nanging opo bukti
FG
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
C
yowes ora popo insyaallah aku iso

CAmEm
lilo.. meh sambat kalih sinten
FGC
yen sampun mekaten merana uripku

FGEmAm
aku welasno nimas, aku mesakno aku
FG
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
CEm
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
FGEmAm
sayang.. nganti memutih rambutku
FGC
ra bakal luntur tresnaku

C
hari demi hari, uwis tak lewati
Em
yen pancen dalane, kudu kuwat ati
Am
ibarate sego, uwis dadi bubur
Em
nanging tresno iki, ora bakal luntur

FG
saktenane aku iki pancen tresno awakmu
EmAmF
ora ono liane, seng iso dadi penggantimu
GC
gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
Am
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Em
meh sambat kalih sinten
F
yen sampun mekaten
GC
merana uripku

FGEmAm
aku welasno nimas, aku mesakno aku
FG
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
CEm
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
FGEmAm
sayang.. nganti memutih rambutku
FGC
ra bakal luntur tresnaku

C
sayang opo krungu, tangise atiku
Em
mengharap kowe bali, neng jero ati iki
AmEm
nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
Em
mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci

FG
aku marang sliramu
Em
do ragu neng atiku
Am
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
F
mung kanggo sliramu
GC
cintaku tetap abadi
CAm
selamanya sampai akhir hayat ini..

Em
meh sambat kalih sinten
F
yen sampun mekaten
GC
merana uripku

FGEmAm
aku welasno nimas, aku mesakno aku
FG
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
CEm
sayang.. opo kowe krungu
Am
jerite atiku
Em
mengharap engkau kembali
FGEmAm
sayang.. nganti memutih rambutku
FGC
ra bakal luntur tresnaku

CF
percoyo opo pamujamu (aselole)
FGC
cintaku.. tetap abadi..





Chord Gitar Terkait