Menu
Chord Sayangmu Karo Kono - Happy Asmara
Chord Lagu Sayangmu Karo Kono
Kunci Gitar Sayangmu Karo Kono
Capo di fret 6

(Intro) AmEmFEm
AmEmFEm

Am
seprono seprene
Em
kowe sing tak perjuangne
FEm
nganti awakku koyo ngene..
AmEm
pancen aku biso.. nduweni rogomu
FEm
nanging rabiso nduweni atimu..

(Intro) AmEmFEm
AmEmFEm

Am
seprono seprene
Em
kowe sing tak perjuangne
FEm
nganti awakku koyo ngene..
AmEm
pancen aku biso.. nduweni rogomu
FEm
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
AmDm
tresnomu mung naliko butuh aku
GC
sayangmu mung naliko butuh aku
AmDm
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
GC
sing disayangi malah sayang karo liyane

DmAm
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
BmAm
menowo iki garise sing Kuoso..

(Int.) AmEmFEm
AmEmFEm

Am
seprono seprene
Em
kowe sing tak perjuangne
FEm
nganti awakku koyo ngene..
AmEm
pancen aku biso.. nduweni rogomu
FEm
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
AmDm
tresnomu mung naliko butuh aku
GC
sayangmu mung naliko butuh aku
AmDm
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
GC
sing disayangi malah sayang karo liyane

DmAm
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
BmAm
menowo iki garise sing Kuoso..
BmAm
menowo iki garise sing Kuoso..





(Intro) D#mA#mBA#m
D#mA#mBA#m

D#m
seprono seprene
A#m
kowe sing tak perjuangne
BA#m
nganti awakku koyo ngene..
D#mA#m
pancen aku biso.. nduweni rogomu
BA#m
nanging rabiso nduweni atimu..

(Intro) D#mA#mBA#m
D#mA#mBA#m

D#m
seprono seprene
A#m
kowe sing tak perjuangne
BA#m
nganti awakku koyo ngene..
D#mA#m
pancen aku biso.. nduweni rogomu
BA#m
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
D#mG#m
tresnomu mung naliko butuh aku
C#F#
sayangmu mung naliko butuh aku
D#mG#m
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
C#F#
sing disayangi malah sayang karo liyane

G#mD#m
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
FmD#m
menowo iki garise sing Kuoso..

(Int.) D#mA#mBA#m
D#mA#mBA#m

D#m
seprono seprene
A#m
kowe sing tak perjuangne
BA#m
nganti awakku koyo ngene..
D#mA#m
pancen aku biso.. nduweni rogomu
BA#m
nanging rabiso nduweni atimu..

(Chorus)
D#mG#m
tresnomu mung naliko butuh aku
C#F#
sayangmu mung naliko butuh aku
D#mG#m
suwe suwe sopo sing betah koyo ngene
C#F#
sing disayangi malah sayang karo liyane

G#mD#m
lilo aku lilo.. yen sayangmu karo kono
FmD#m
menowo iki garise sing Kuoso..
FmD#m
menowo iki garise sing Kuoso..

Chord Gitar Terkait