Menu
Chord Sayangmu Sirno - Dhe Baz
Chord Lagu Sayangmu Sirno
Kunci Gitar Sayangmu Sirno
(Intro) CGAmEm -AmDmFmG..

CAm
tulung jawaben
FC
jawaben sing jujur
AmD
ben aku iki ngerti..
G
sak tenane..
CAm
uwis tak gatekne
FC
sayangmu wis luntur
AmD
yen pengen pisah aku..
G
bakal mundur..

FGCAm
ngomongo.. aku rapopo..
FGAm
jujuro.. rasah sandiworo..
FGEmAm
senadyan nggawe sesek ning dodo..
DmG -Am-Bm-C-DmG
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
CGAmA
tresnoku tak sendekne ning atimu..
DmG
atimu semende ning wong liyo..
EmEAmG
tresnomu.. amung sawetoro..
DmG
ra ngiro kowe nganti tego..
FFm
sayangmu sirno.. huuhu..hu..hu..

(Int.) CDFG
AmDFG
wo.. huwo..hu..

FGCAm
ngomongo.. aku rapopo..
FGAm
jujuro.. rasah sandiworo..
FGEmAm
senadyan nggawe sesek ning dodo..
DmG
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
CGAmA
tresnoku tak sendekne ning atimu..
DmG
atimu semende ning wong liyo..
EmEAmG
tresnomu.. amung sawetoro..
DmG
ra ngiro kowe nganti tego..

CGAmA
tresnoku.. anane amung sliramu..
DmG
ningopo kowe ora podo..
EmEAmG
tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
DmG
ra ngiro kowe nganti tego..
FG
sayangmu sirno..
AmD
sayangmu sirno..
FGC
ra ngiro kowe nganti.. tego..





(Intro) AEF#mC#m -F#mBmDmE..

AF#m
tulung jawaben
DA
jawaben sing jujur
F#mB
ben aku iki ngerti..
E
sak tenane..
AF#m
uwis tak gatekne
DA
sayangmu wis luntur
F#mB
yen pengen pisah aku..
E
bakal mundur..

DEAF#m
ngomongo.. aku rapopo..
DEF#m
jujuro.. rasah sandiworo..
DEC#mF#m
senadyan nggawe sesek ning dodo..
BmE -F#m-G#m-A-BmE
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
AEF#mF#
tresnoku tak sendekne ning atimu..
BmE
atimu semende ning wong liyo..
C#mC#F#mE
tresnomu.. amung sawetoro..
BmE
ra ngiro kowe nganti tego..
DDm
sayangmu sirno.. huuhu..hu..hu..

(Int.) ABDE
F#mBDE
wo.. huwo..hu..

DEAF#m
ngomongo.. aku rapopo..
DEF#m
jujuro.. rasah sandiworo..
DEC#mF#m
senadyan nggawe sesek ning dodo..
BmE
sak mestine yen atiku loro..

(Chorus)
AEF#mF#
tresnoku tak sendekne ning atimu..
BmE
atimu semende ning wong liyo..
C#mC#F#mE
tresnomu.. amung sawetoro..
BmE
ra ngiro kowe nganti tego..

AEF#mF#
tresnoku.. anane amung sliramu..
BmE
ningopo kowe ora podo..
C#mC#F#mE
tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
BmE
ra ngiro kowe nganti tego..
DE
sayangmu sirno..
F#mB
sayangmu sirno..
DEA
ra ngiro kowe nganti.. tego..

Chord Gitar Terkait