Menu
Chord Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku) - Berlinda Estrelita
Chord Lagu Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku)
Kunci Gitar Sayangmu Wes Sudo (mati Kaku)
Capo di fret 5

(Intro) CGAmEm
FCDmGCG

CGAm
bingung.. rasane atiku..
EmF
mergo sikapmu sing suwe-suwe
GCG
ora nganggep aku..

CG
tak mundur.. ra kuat aku..
AmEm
yen kudu terus mlaku..
FGC
iso-iso aku mati kaku..

AmEm
sayangmu.. saiki wis sudo..
FC
opo mergo wis ono sing liyo..
AmEm
tresnamu saiki wis ngambang..
FG
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
CGAmEm
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
FCDmG
janjimu semono ora iso tak percoyo..
CG
pancen kudu tak ikhlasno..
AmEm
golek'o tresno sing liyo
FCDm
timbang suwe-suwe atiku iki
GC
sing keronto-ronto..

(Int.) CGAmEm
FCDmGCG

AmEm
sayangmu.. saiki wis sudo..
FC
opo mergo wis ono sing liyo..
AmEm
tresnamu saiki wis ngambang..
FG
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
CGAmEm
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
FCDmG
janjimu semono ora iso tak percoyo..
CG
pancen kudu tak ikhlasno..
AmEm
golek'o tresno sing liyo
FCDm
timbang suwe-suwe atiku iki
GCG
sing keronto-ronto..

CGAmEm
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
FCDmG
janjimu semono ora iso tak percoyo..
CG
pancen kudu tak ikhlasno..
AmEm
golek'o tresno sing liyo
FCDm
timbang suwe-suwe atiku iki
GC
sing keronto-ronto..





(Intro) FCDmAm
BbFGmCFC

FCDm
bingung.. rasane atiku..
AmBb
mergo sikapmu sing suwe-suwe
CFC
ora nganggep aku..

FC
tak mundur.. ra kuat aku..
DmAm
yen kudu terus mlaku..
BbCF
iso-iso aku mati kaku..

DmAm
sayangmu.. saiki wis sudo..
BbF
opo mergo wis ono sing liyo..
DmAm
tresnamu saiki wis ngambang..
BbC
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
FCDmAm
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
BbFGmC
janjimu semono ora iso tak percoyo..
FC
pancen kudu tak ikhlasno..
DmAm
golek'o tresno sing liyo
BbFGm
timbang suwe-suwe atiku iki
CF
sing keronto-ronto..

(Int.) FCDmAm
BbFGmCFC

DmAm
sayangmu.. saiki wis sudo..
BbF
opo mergo wis ono sing liyo..
DmAm
tresnamu saiki wis ngambang..
BbC
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
FCDmAm
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
BbFGmC
janjimu semono ora iso tak percoyo..
FC
pancen kudu tak ikhlasno..
DmAm
golek'o tresno sing liyo
BbFGm
timbang suwe-suwe atiku iki
CFC
sing keronto-ronto..

FCDmAm
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
BbFGmC
janjimu semono ora iso tak percoyo..
FC
pancen kudu tak ikhlasno..
DmAm
golek'o tresno sing liyo
BbFGm
timbang suwe-suwe atiku iki
CF
sing keronto-ronto..

Chord Gitar Terkait