Menu
Chord Sebatas Teman - Happy Asmara
Chord Lagu Sebatas Teman
Kunci Gitar Sebatas Teman
Capo di fret 2

(Intro) FEmFGC..

CGAmEm
aku.. wong sing pernah teko ning uripmu
FEmDmG
nanging aku.. durung iso dadi pilihanmu..
CGAmEm
aku.. wong sing pernah merjuangke ati
FEm
di nggo kowe.. wong bagus
DmG
sing wis tak gemateni..

EmAm
kowe.. ra tau ngerasakke..
EmAm
kabeh.. wis tak perjuangke..
Am-G -FGEmAm
namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
FGC
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
F
pancen kabeh salahku..
G
mbuka ati nggo sliramu..
Em
sing jelas-jelas raiso
Am
nompo.. pangarepanku
GF
yen pancen kowe ra iso
G
nompo opo anane
C
tak milih lungo wae..

F
arep sak gedene opo
G
aku merjuangke..
Em
tresnoku dinggo kowe
Am
mung tok sepelekke
GF
mungkin hanya dalam mimpi
G
ku dapat memiliki
C
dirimu sepenuh.. hati..

(Int.) FEmDmEAmG
FEmDmGCC

EmAm
kowe.. ra tau ngerasakke..
EmAm
kabeh.. wis tak perjuangke..
Am-G -FGEmAm
namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
FGC
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
F
pancen kabeh salahku..
G
mbuka ati nggo sliramu..
Em
sing jelas-jelas raiso
Am
nompo.. pangarepanku
GF
yen pancen kowe ra iso
G
nompo opo anane
C
tak milih lungo wae..

F
arep sak gedene opo
G
aku merjuangke..
Em
tresnoku dinggo kowe
Am
mung tok sepelekke
GF
mungkin hanya dalam mimpi
G
ku dapat memiliki
C
dirimu sepenuh.. hati..

F
mungkin hanya dalam mimpi
G
ku dapat memiliki
Am -GF
dirimu sepenuh hati..





(Intro) GF#mGAD..

DABmF#m
aku.. wong sing pernah teko ning uripmu
GF#mEmA
nanging aku.. durung iso dadi pilihanmu..
DABmF#m
aku.. wong sing pernah merjuangke ati
GF#m
di nggo kowe.. wong bagus
EmA
sing wis tak gemateni..

F#mBm
kowe.. ra tau ngerasakke..
F#mBm
kabeh.. wis tak perjuangke..
Bm-A -GAF#mBm
namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
GAD
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
G
pancen kabeh salahku..
A
mbuka ati nggo sliramu..
F#m
sing jelas-jelas raiso
Bm
nompo.. pangarepanku
AG
yen pancen kowe ra iso
A
nompo opo anane
D
tak milih lungo wae..

G
arep sak gedene opo
A
aku merjuangke..
F#m
tresnoku dinggo kowe
Bm
mung tok sepelekke
AG
mungkin hanya dalam mimpi
A
ku dapat memiliki
D
dirimu sepenuh.. hati..

(Int.) GF#mEmF#BmA
GF#mEmADD

F#mBm
kowe.. ra tau ngerasakke..
F#mBm
kabeh.. wis tak perjuangke..
Bm-A -GAF#mBm
namun kenyataan.. engkau sia-siakan..
GAD
dan setelahnya hanya kau anggap teman..

(Chorus)
G
pancen kabeh salahku..
A
mbuka ati nggo sliramu..
F#m
sing jelas-jelas raiso
Bm
nompo.. pangarepanku
AG
yen pancen kowe ra iso
A
nompo opo anane
D
tak milih lungo wae..

G
arep sak gedene opo
A
aku merjuangke..
F#m
tresnoku dinggo kowe
Bm
mung tok sepelekke
AG
mungkin hanya dalam mimpi
A
ku dapat memiliki
D
dirimu sepenuh.. hati..

G
mungkin hanya dalam mimpi
A
ku dapat memiliki
Bm -AG
dirimu sepenuh hati..

Chord Gitar Terkait