Menu
Chord Seko Opo Atimu By Pendhoza
Chord Lagu Seko Opo Atimu
Kunci Gitar Seko Opo Atimu
Capo di fret 2

(Intro) CDBEm
CDG

GAm
Dalane cerito aku ro koe
EmD
Wis akeh tantangane
GAm
Urip bareng karo koe
EmD
Mesti ono godane..

GAm
Nanging koe mesti sabar
EmD
Dinggo aku atimu jembar
GC
Ora mundur nggonmu nandur
EmD
Tresna ro aku ratau luntur..

CD
Seka opo atimu kui
BmE
Kuate ngungkuli wesi
CD
Seka opo atimu kui
BEm
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
CD
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
BmEm
Tak pasrahke kabeh sak ragane
CDGG7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
CD
Mung sewu siji wong koyo koe
BEm
Rabakal tak sia-siake
CDG
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

(Interlude) CDBEmCDG
AmBmCD

CD
Seka opo atimu kui
BmE
Kuate ngungkuli wesi
CD
Seka opo atimu kui
BEm
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
CD
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
BmEm
Tak pasrahke kabeh sak ragane
CDGG7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
CD
Mung sewu siji wong koyo koe
BEm
Rabakal tak sia-siake
CDG
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

CD
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
BmEm
Tak pasrahke kabeh sak ragane
CDGG7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
CDBEm
Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu..
(Mung sewu siji wong koyo koe)
(Rabakal tak sia-siake)
CDG
Rabakal ngelarani atimu
(Muga aku ro koe iso tekan sak lawase)
C
Muga aku ro koe..
DG
iso tekan.. sak lawase..





(Intro) DEC#F#m
DEA

ABm
Dalane cerito aku ro koe
F#mE
Wis akeh tantangane
ABm
Urip bareng karo koe
F#mE
Mesti ono godane..

ABm
Nanging koe mesti sabar
F#mE
Dinggo aku atimu jembar
AD
Ora mundur nggonmu nandur
F#mE
Tresna ro aku ratau luntur..

DE
Seka opo atimu kui
C#mF#
Kuate ngungkuli wesi
DE
Seka opo atimu kui
C#F#m
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
DE
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
C#mF#m
Tak pasrahke kabeh sak ragane
DEAA7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
DE
Mung sewu siji wong koyo koe
C#F#m
Rabakal tak sia-siake
DEA
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

(Interlude) DEC#F#mDEA
BmC#mDE

DE
Seka opo atimu kui
C#mF#
Kuate ngungkuli wesi
DE
Seka opo atimu kui
C#F#m
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

(Chorus)
DE
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
C#mF#m
Tak pasrahke kabeh sak ragane
DEAA7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
DE
Mung sewu siji wong koyo koe
C#F#m
Rabakal tak sia-siake
DEA
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

DE
Saiki tresnaku yo mung nggo koe
C#mF#m
Tak pasrahke kabeh sak ragane
DEAA7
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
DEC#F#m
Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu..
(Mung sewu siji wong koyo koe)
(Rabakal tak sia-siake)
DEA
Rabakal ngelarani atimu
(Muga aku ro koe iso tekan sak lawase)
D
Muga aku ro koe..
EA
iso tekan.. sak lawase..

Chord Gitar Terkait