Menu
Chord Selamat Jalan Pakde Didi Kempot - NDX AKA
Chord Lagu Selamat Jalan Pakde Didi Kempot
Kunci Gitar Selamat Jalan Pakde Didi Kempot
Capo di fret 1

DCD
kelangan njenengan..
GEm
atine koyo di sigar
C
InsyaAllah tak ikhlaske
D
senajan atiku ambyar

GD
maturnuwun wis ngancani
EmBm
aku pas loro ati
CG
mung lagune njenengan
D
sing iso ngerteni..
GD
selamat jalan PakDe..
EmBm
sobat ambyar tetep ning kene
CG
The Godfather Of Broken Heart
DG
tetep tak kenang tekane saklawase..





D#C#D#
kelangan njenengan..
G#Fm
atine koyo di sigar
C#
InsyaAllah tak ikhlaske
D#
senajan atiku ambyar

G#D#
maturnuwun wis ngancani
FmCm
aku pas loro ati
C#G#
mung lagune njenengan
D#
sing iso ngerteni..
G#D#
selamat jalan PakDe..
FmCm
sobat ambyar tetep ning kene
C#G#
The Godfather Of Broken Heart
D#G#
tetep tak kenang tekane saklawase..

Chord Gitar Terkait