Menu
Chord Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) - Happy Asmara
Chord Lagu Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)
Kunci Gitar Selawase (aku Bakal Njogo Kowe)
(Intro) AmEmFCDmE

AmF
ning.. njero ati iki..
GC
mung sliramu.. rabiso keganti
FDm
masio.. akeh sing nglarani..
EAm
nanging ati.. tetep dadi siji..

AmF
dino kelawan wengi
GC
tansah eling.. marang janji janji..
FDm
sing nate.. terucap ning lathi
EAm
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
AmEmDmC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
DmE
senadyan akeh ujiane..
AmEmFC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
EAm
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Int.) DmAmEAmA
DmAmEAm

AmF
ning.. njero ati iki..
DmE
mung sliramu.. rabiso keganti
FDm
masio.. akeh sing nglarani..
EAm
nanging ati.. tetep dadi siji..

AmF
dino kelawan wengi
DmC
tansah eling.. marang janji janji..
FDm
sing nate.. terucap ning lathi
EAm
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
AmEmDmC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
DmE
senadyan akeh ujiane..
AmEmFC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
EAm
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Chorus)
AmEmDmC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
DmE
senadyan akeh ujiane..
AmEmFC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
EAm
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

AmEmDmC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
DmE
senadyan akeh ujiane..
AmEmFC
aku bakal njogo kowe.. selawase..
EAm
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..
EAm
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..





(Intro) G#mD#mEBC#mD#

G#mE
ning.. njero ati iki..
F#B
mung sliramu.. rabiso keganti
EC#m
masio.. akeh sing nglarani..
D#G#m
nanging ati.. tetep dadi siji..

G#mE
dino kelawan wengi
F#B
tansah eling.. marang janji janji..
EC#m
sing nate.. terucap ning lathi
D#G#m
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
G#mD#mC#mB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
C#mD#
senadyan akeh ujiane..
G#mD#mEB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
D#G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Int.) C#mG#mD#G#mG#
C#mG#mD#G#m

G#mE
ning.. njero ati iki..
C#mD#
mung sliramu.. rabiso keganti
EC#m
masio.. akeh sing nglarani..
D#G#m
nanging ati.. tetep dadi siji..

G#mE
dino kelawan wengi
C#mB
tansah eling.. marang janji janji..
EC#m
sing nate.. terucap ning lathi
D#G#m
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
G#mD#mC#mB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
C#mD#
senadyan akeh ujiane..
G#mD#mEB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
D#G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Chorus)
G#mD#mC#mB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
C#mD#
senadyan akeh ujiane..
G#mD#mEB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
D#G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

G#mD#mC#mB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
C#mD#
senadyan akeh ujiane..
G#mD#mEB
aku bakal njogo kowe.. selawase..
D#G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..
D#G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

Chord Gitar Terkait