Menu
Chord Separuh Atiku - Ilux ID
Chord Lagu Separuh Atiku
Kunci Gitar Separuh Atiku

(Intro) GCDG

GBm
wes tak tutup lawang atiku
Em
di nggo liane
D
wes tak kekne di nggo kowe..

CG
nanging kowe ora ngerti
Am
tulus tresno ati iki
D
tegone kowe mblenjani..

CDBmEm
nangis.. ati iki nangis kelingan
AmDG
kowe.. seng paling tak sayang..

(Chorus)
CD
separuh atiku
BmEm
wes tak kekne di nggo kowe
AmDG
separuh atimu nggo liane..
CD
separuh atiku
BmEm
wes tak tulisi jenengmu
AmDG
separuh atimu ra ono aku..

(Int.) CDBmEmAmDG
CDBmEmAmDG

GBm
wes tak tutup lawang atiku
Em
di nggo liane
D
wes tak kekne di nggo kowe..

CG
nanging kowe ora ngerti
Am
tulus tresno ati iki
D
tegone kowe mblenjani..

CDBmEm
nangis.. ati iki nangis kelingan
AmDG
kowe.. seng paling tak sayang..

(Chorus)
CD
separuh atiku
BmEm
wes tak kekne di nggo kowe
AmDG
separuh atimu nggo liane..
CD
separuh atiku
BmEm
wes tak tulisi jenengmu
AmDG
separuh atimu ra ono aku..

CD
separuh atiku
BmEm
wes tak kekne di nggo kowe
AmDG
separuh atimu nggo liane..
CD
separuh atiku
BmEm
wes tak tulisi jenengmu
AmDG
separuh atimu ra ono aku..

(Outro) CDBmEmAmDG

Chord Gitar Terkait