Menu
Chord Sermo Ninggal Cerito - REDSOX D.P.R
Chord Lagu Sermo Ninggal Cerito
Kunci Gitar Sermo Ninggal Cerito

(Intro) CmFA#A#
CmFA#A#

A#D#
pilu rasane yen kelingan sliramu
CmF
wes saking suwene kowe karo aku
A#
nanging keno opo
D#
kowe tego medot tresno
CmF
aku kurang opo nganti kowe lungo..

A#D#
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
Cm
nanging nyatane
F
janjimu mung palsu
A#F
mung sandiwara cintamu..

A#D#
wis cukup ngerti wae ro watakmu
CmF
wis ora bakal ngemis ning awakmu
DmGmCm
aku duwe ati, duwe harga diri
FA#
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
D#
mung kowe sing ngerti
F
roso ati iki
Dm
aku ora gelem pisah
Gm
nanging aku pasrah
Cm
kowe sing tak sayang
F
saiki wis ilang
A#A#7
kowe mung iso tak sawang..

D#
janji tinggal janji
F
lilakno awakku
Dm
arep piye meneh
Gm
iki pancen wis nasibku
Cm
kudu medot tresno
F
di sekseni howo adem
A#F
sing ning waduk sermo..

A#F
birune langit ijone cemoro
GmDm
anyepe banyu jembare sermo
D#A#
batinku njerit atiku kesekso
CmF
sliramu di jodohke wong tuo

A#F
senajan loro isaku mung nrimo
GmDm
aku percoyo karma kuwi ono
D#A#
howo adem ning waduk sermo
CmFA#F
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
D#
mung kowe sing ngerti
F
roso ati iki
Dm
aku ora gelem pisah
Gm
nanging aku pasrah
Cm
kowe sing tak sayang
F
saiki wis ilang
A#A#7
kowe mung iso tak sawang.. ho..

D#
janji tinggal janji
F
lilakno awakku
Dm
arep piye meneh
Gm
iki pancen wis nasibku
Cm
kudu medot tresno
F
di sekseni howo adem
A#
sing ning waduk sermo..

Chord Gitar Terkait