Menu
Chord Sewates Kerjo - Syahiba Saufa
Chord Lagu Sewates Kerjo
Kunci Gitar Sewates Kerjo

Am
kuat-kuatno atimu
Em
nompo pacobaning gusti
Dm
kudu tabahne atimu
Am
snajan abot di lakoni

Am
sabar-sabarne sliramu
Em
ngempet kangen jroning dodo
DmE
lungaku iki.. amung sewates kerjo..

(Intro) AmEmDmAm
AmEmDmAmE

AmEm
abot sanggane sing tak roso iki
DmAm
nganti kapan koyo ngene kahanane
AmEm
di rewangi kerjo rino klawan wengi
DmAm
ninggalne anak lan bojone
DmAmDmE
lungaku iki.. amung sewates kerjo..

(Chorus)
Am
kuat-kuatno atimu
Em
nompo pacobaning gusti
Dm
kudu tabahne atimu
Am
snajan abot di lakoni

Am
sabar-sabarne sliramu
Em
ngempet kangen jroning dodo
DmE
lungaku iki.. amung sewates kerjo..

(Int.) AmFBbAm
AmEmDmFAm

AmEm
abot sanggane sing tak roso iki
DmAm
nganti kapan koyo ngene kahanane
AmEm
di rewangi kerjo rino klawan wengi
DmAm
ninggalne anak lan bojone
DmAmDmE
lungaku iki.. amung sewates kerjo..

(Chorus)
Am
kuat-kuatno atimu
Em
nompo pacobaning gusti
Dm
kudu tabahne atimu
Am
snajan abot di lakoni

Am
sabar-sabarne sliramu
Em
ngempet kangen jroning dodo
DmE
lungaku iki.. amung sewates kerjo..

Am
kuat-kuatno atimu
Em
nompo pacobaning gusti
Dm
kudu tabahne atimu
Am
snajan abot di lakoni

Am
sabar-sabarne sliramu
Em
ngempet kangen jroning dodo
DmE
lungaku iki.. amung sewates kerjo..

(Outro) FGAm..

Chord Gitar Terkait