Menu

Chord Nella Kharisma

Chord Sewu Kutho - Nella Kharisma
Chord Lagu Sewu Kutho
Kunci Gitar Sewu Kutho

(Intro) CEmFGC

CEm
sewu kuto uwis tak liwati..
FCG
sewu ati tak takoni..
CEm
nanging kabeh.. podo ra ngerteni..
FCG
lungamu.. ning endi..
AmF
pirang taun.. anggonku nggoleki..
CGC
seprene.. durung biso nemoni..

(Intro) AmDmGC

(Chorus)
DmGCG/BAm
wis tak cobo.. nglaliake..
FGC
jenengmu soko atiku..
FGCG/BAm
sak tenane.. aku ora ngapusi..
DmGCFG
isih tresno.. sliramu..

CEm
umpamane kowe uwis mulyo
FCG
lilo aku lilo..
CEm
yo mung siji.. dadi panyuwunku
FCG
aku pengen ketemu..

AmF
senadyan sak kedeping moto..
C
tak nggo tombo..
EmC
kangen jero ning dodo..

(Int.) EmFC
AmGC

(Chorus)
DmGCG/BAm
wis tak cobo.. nglaliake..
FGC
jenengmu soko atiku..
FGCG/BAm
sak tenane.. aku ora ngapusi..
DmGCFG
isih tresno.. sliramu..

CEm
umpamane kowe uwis mulyo
FCG
lilo aku lilo..
CEm
yo mung siji.. dadi panyuwunku
FCG
aku pengen ketemu..

AmF
senadyan wektu mung sedelo..
C
tak nggo tombo..
EmC
kangen jero ning dodo..
AmF
senadyan sak kedeping moto..
C
tak nggo tombo..
EmC
kangen jero ning dodo..

Chord Gitar Terkait