Menu
Chord Siap Loro Ati - Mahesa Ofky
Chord Lagu Siap Loro Ati
Kunci Gitar Siap Loro Ati
Capo di fret 4

(Intro) AmEmFGC

CEm
nganti tak belani.. urip ku rekoso..
FGCG
nanging kowe isih ra rumongso..
CEm
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
F
ku tetep berjuang
G
mergo ku terlalu sayang..

FGC
aku siap.. loro ati..
FGC
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
Am
tresno wes kadung tresno
Em
tibane cidro..
FGCE
wis kadung njegur tibane ajur..
Am
tresno wes kadung tresno
Em
malah ngeliyo..
FGC
ati wis gelo nambahi loro..

(Int.) AmEmF
CBAmGFG

CEm
nganti tak belani.. uripku rekoso..
FGCG
nanging kowe iseh ra rumongso..
CEm
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
F
ku tetep berjuang
G
mergo ku terlalu sayang..

FGC
aku siap.. loro ati..
FGC
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
Am
tresno wes kadung tresno
Em
tibane cidro..
FGCE
wis kadung njegur tibane ajur..
Am
tresno wes kadung tresno
Em
malah ngeliyo..
FGCE
ati wis gelo nambahi loro..

Am
tresno wes kadung tresno
Em
tibane cidro..
FGCE
wis kadung njegur tibane ajur..
Am
tresno wes kadung tresno
Em
malah ngeliyo..
FGC
ati wis gelo nambahi loro..
FGCFGC
ati wis gelo nambahi loro..





(Intro) C#mG#mABE

EG#m
nganti tak belani.. urip ku rekoso..
ABEB
nanging kowe isih ra rumongso..
EG#m
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
A
ku tetep berjuang
B
mergo ku terlalu sayang..

ABE
aku siap.. loro ati..
ABE
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
C#m
tresno wes kadung tresno
G#m
tibane cidro..
ABEG#
wis kadung njegur tibane ajur..
C#m
tresno wes kadung tresno
G#m
malah ngeliyo..
ABE
ati wis gelo nambahi loro..

(Int.) C#mG#mA
ED#C#mBAB

EG#m
nganti tak belani.. uripku rekoso..
ABEB
nanging kowe iseh ra rumongso..
EG#m
jane aku ngerti.. kowe duwe tunangan..
A
ku tetep berjuang
B
mergo ku terlalu sayang..

ABE
aku siap.. loro ati..
ABE
aku siap.. loro ati..

(Chorus)
C#m
tresno wes kadung tresno
G#m
tibane cidro..
ABEG#
wis kadung njegur tibane ajur..
C#m
tresno wes kadung tresno
G#m
malah ngeliyo..
ABEG#
ati wis gelo nambahi loro..

C#m
tresno wes kadung tresno
G#m
tibane cidro..
ABEG#
wis kadung njegur tibane ajur..
C#m
tresno wes kadung tresno
G#m
malah ngeliyo..
ABE
ati wis gelo nambahi loro..
ABEABE
ati wis gelo nambahi loro..

Chord Gitar Terkait