Menu
Chord Sido Rondho By Cak Diqin
Chord Lagu Sido Rondho
Kunci Gitar Sido Rondho
Loading...
[Intro] DmGmDm
DmA#A
Gm... ADmA

DmGmDm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
DmA#A
Golek bojo sing tresno welas sejati
Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
ADmA
Ora wurung saikine dadi rondho

DmGmDm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
DmA#A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
ADm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

[Intro] GmDm
GmDm

[Chorus]
DmCDm
Kabeh iki ora perlu digetuni
GmDm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
ADmA
Ra keno prawane tak enteni randane

DmGmDm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
DmA#A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
ADm
Andum tresno bebojoan selawase

[Intro] DmGmDm
DmA#A
Gm... A.. DmA

DmGmDm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
DmA#A
Golek bojo sing tresno welas sejati
Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
ADmA
Ora wurung saikine dadi rondho

DmGmDm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
DmA#A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
ADm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

[Intro] GmDm
GmDm

[Chorus]
DmCDm
Kabeh iki ora perlu digetuni
GmDm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
ADmA
Ra keno prawane tak enteni randane

DmGmDm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
DmA#A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
ADmGm
Andum tresno bebojoan selawase
ADm
Andum tresno bebojoan selawase

Chord Gitar Terkait