Menu
Chord Sing Keri Cokot Boyo (Reggae SKA) - Kembar SKA
Chord Lagu Sing Keri Cokot Boyo (Reggae SKA)
Kunci Gitar Sing Keri Cokot Boyo (reggae Ska)
(Intro) Em...

Em
gatekno siro kabeh..
G
rikolo jamane Nabi..
F
sohabat tabiin lan poro wali..
GEm
iku nglanggengake ngaji..

Em
gatekno siro kabeh..
G
rikolo jamane Nabi..
F
sohabat tabiin lan poro wali..
GEm
iku nglanggengake ngaji..

EmC
ngaji tansah dadi gegerane insani..
Em
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Em
sing keri cokot boyo
CG
sing keri cokot boyo
GF
sing keri di cokot boyo
GEm
sing keri di cokot boyo

Em
ngertenono siro kabeh..
G
nalikane poro Wali..
F
nyambung berjuang ing tlatah jawi
GEm
nderek tuntunane Nabi

Em
ngertenono siro kabeh..
G
nalikane poro Wali..
F
nyambung berjuang ing tlatah jawi
GEm
nderek tuntunane Nabi

EmC
ngaji dalan nyuwun marang ridho Gusti
Em
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Em
sing keri cokot boyo
CG
sing keri cokot boyo
GF
sing keri di cokot boyo
GEm
sing keri di cokot boyo

Em
weruho siro kabeh
G
ing dasar perintah ngaji
F
kados dawuhipun kanjeng Nabi
GEm
Minal Mahdi Ilallahdi

Em
weruho siro kabeh
G
ing dasar perintah ngaji
F
kados dawuhipun kanjeng Nabi
GEm
Minal Mahdi Ilallahdi

EmC
nglampahi syariat ngliwati ngaji
Em
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Em
sing keri cokot boyo
CG
sing keri cokot boyo
GF
sing keri di cokot boyo
GEm
sing keri di cokot boyo

Em
sing keri cokot boyo
CG
sing keri cokot boyo
GF
sing keri di cokot boyo
GEm
sing keri di cokot boyo





(Intro) Dm...

Dm
gatekno siro kabeh..
F
rikolo jamane Nabi..
D#
sohabat tabiin lan poro wali..
FDm
iku nglanggengake ngaji..

Dm
gatekno siro kabeh..
F
rikolo jamane Nabi..
D#
sohabat tabiin lan poro wali..
FDm
iku nglanggengake ngaji..

DmBb
ngaji tansah dadi gegerane insani..
Dm
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Dm
sing keri cokot boyo
BbF
sing keri cokot boyo
FD#
sing keri di cokot boyo
FDm
sing keri di cokot boyo

Dm
ngertenono siro kabeh..
F
nalikane poro Wali..
D#
nyambung berjuang ing tlatah jawi
FDm
nderek tuntunane Nabi

Dm
ngertenono siro kabeh..
F
nalikane poro Wali..
D#
nyambung berjuang ing tlatah jawi
FDm
nderek tuntunane Nabi

DmBb
ngaji dalan nyuwun marang ridho Gusti
Dm
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Dm
sing keri cokot boyo
BbF
sing keri cokot boyo
FD#
sing keri di cokot boyo
FDm
sing keri di cokot boyo

Dm
weruho siro kabeh
F
ing dasar perintah ngaji
D#
kados dawuhipun kanjeng Nabi
FDm
Minal Mahdi Ilallahdi

Dm
weruho siro kabeh
F
ing dasar perintah ngaji
D#
kados dawuhipun kanjeng Nabi
FDm
Minal Mahdi Ilallahdi

DmBb
nglampahi syariat ngliwati ngaji
Dm
wong mukmin senenge ngaji..

(Chorus)
Dm
sing keri cokot boyo
BbF
sing keri cokot boyo
FD#
sing keri di cokot boyo
FDm
sing keri di cokot boyo

Dm
sing keri cokot boyo
BbF
sing keri cokot boyo
FD#
sing keri di cokot boyo
FDm
sing keri di cokot boyo

Chord Gitar Terkait