Menu
Chord Sing Milu Ngunduh - Lutfiana Dewi
Chord Lagu Sing Milu Ngunduh
Kunci Gitar Sing Milu Ngunduh
Capo di fret 4

(Intro) AmGDmAm
AmGDmAm..

AmEmFGAm
sun tandur riko.. sakat teko wiji..
DmAm
sun siram nganggo roso
FGAm
welas teko ati..

AmEmFGAm
serang emane.. sun rumat sun jogo..
DmAm
di uthik angin baen
FGAm
isun sing terimo..

DmFE
tapi riko dewek hang temiyung..
Dm
dipethik wong liyo
FEDmGEmAm
riko ngelungno welas atin ri..ko..

(Chorus)
Am
isun iki hang nandur
G
tapi sing milu ngunduh
Dm
isun hang mikul
GAm
uwong hang digayuh..

Am
welas wes di terimo
G
nyukupi batine
DmGAm
tapi sing ono bales rumangsane..

DmAm
panas sun dadi tudung
DmAm
udan dadi payung
FGAm
pintere riko pungkasane nundung..

(Int.) AmGDmAm
AmGDmAm..

AmEmFGAm
serang emane.. sun rumat sun jogo..
DmAm
di uthik angin baen
FGAm
isun sing terimo..

DmFE
tapi riko dewek hang temiyung..
Dm
dipethik wong liyo
FEDmGEmAm
riko ngelungno welas atin ri..ko..

(Intro) DmFE

(Chorus)
Am
isun iki hang nandur
G
tapi sing milu ngunduh
Dm
isun hang mikul
GAm
uwong hang digayuh..

Am
welas wes di terimo
G
nyukupi batine
DmGAm
tapi sing ono bales rumangsane..

Am
isun iki hang nandur
G
tapi sing milu ngunduh
Dm
isun hang mikul
GAm
uwong hang digayuh..

Am
welas wes di terimo
G
nyukupi batine
DmGAm
tapi sing ono bales rumangsane..

DmAm
panas sun dadi tudung
DmAm
udan dadi payung
FGAm
pintere riko pungkasane nundung..
FGAm
pintere riko pungkasane nundung..

(Outro) GFAm..





(Intro) C#mBF#mC#m
C#mBF#mC#m..

C#mG#mABC#m
sun tandur riko.. sakat teko wiji..
F#mC#m
sun siram nganggo roso
ABC#m
welas teko ati..

C#mG#mABC#m
serang emane.. sun rumat sun jogo..
F#mC#m
di uthik angin baen
ABC#m
isun sing terimo..

F#mAG#
tapi riko dewek hang temiyung..
F#m
dipethik wong liyo
AG#F#mBG#mC#m
riko ngelungno welas atin ri..ko..

(Chorus)
C#m
isun iki hang nandur
B
tapi sing milu ngunduh
F#m
isun hang mikul
BC#m
uwong hang digayuh..

C#m
welas wes di terimo
B
nyukupi batine
F#mBC#m
tapi sing ono bales rumangsane..

F#mC#m
panas sun dadi tudung
F#mC#m
udan dadi payung
ABC#m
pintere riko pungkasane nundung..

(Int.) C#mBF#mC#m
C#mBF#mC#m..

C#mG#mABC#m
serang emane.. sun rumat sun jogo..
F#mC#m
di uthik angin baen
ABC#m
isun sing terimo..

F#mAG#
tapi riko dewek hang temiyung..
F#m
dipethik wong liyo
AG#F#mBG#mC#m
riko ngelungno welas atin ri..ko..

(Intro) F#mAG#

(Chorus)
C#m
isun iki hang nandur
B
tapi sing milu ngunduh
F#m
isun hang mikul
BC#m
uwong hang digayuh..

C#m
welas wes di terimo
B
nyukupi batine
F#mBC#m
tapi sing ono bales rumangsane..

C#m
isun iki hang nandur
B
tapi sing milu ngunduh
F#m
isun hang mikul
BC#m
uwong hang digayuh..

C#m
welas wes di terimo
B
nyukupi batine
F#mBC#m
tapi sing ono bales rumangsane..

F#mC#m
panas sun dadi tudung
F#mC#m
udan dadi payung
ABC#m
pintere riko pungkasane nundung..
ABC#m
pintere riko pungkasane nundung..

(Outro) BAC#m..

Chord Gitar Terkait