Menu

Chord Baref KDI

Chord Sing Tak Sayang - Baref KDI
Chord Lagu Sing Tak Sayang
Kunci Gitar Sing Tak Sayang

(Intro) CFGCFG..

CF
dek.. sing tak tresnani
GC
senadyan.. kowe ora ngerti
CF
dek.. sing tak sayangi
GC
jenengmu ning dongaku saben wengi

Am
tak simpen njero ati
Em
tak suwun marang gusti
FG
mugi mugi.. diijabahi..

(Intro) CFGC

CF
dek.. sing tak pingini
GC
sliramu.. sabar ngenteni
CF
dek.. umpomo ra dadi
GC
aku lilo.. ikhlas ngarep mburi

Am
tak simpen njero ati
Em
tak suwun marang gusti
FG
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
C
dek sing tak sayang
Am
aku isih berjuang
Dm
mantesne awak iki
G
terus kowe tak jak rabi

C
dek rungokno lagu iki
Am
wis kowe cocok ning ati
Dm
sing tak yakin jodoh kui
GC
ora lali.. dalane bali..

(Int.) AmEmFCG
AmEmFCG
AmEmFG

CF
dek.. sing tak tresnani
GC
senadyan.. kowe ora ngerti
CF
dek.. sing tak sayangi
GC
jenengmu ning dongaku saben wengi

Am
tak simpen njero ati
Em
tak suwun marang gusti
FG
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
C
dek sing tak sayang
Am
aku isih berjuang
Dm
mantesne awak iki
G
terus kowe tak jak rabi

C
dek rungokno lagu iki
Am
wis kowe cocok ning ati
Dm
sing tak yakin jodoh kui
GC
ora lali.. dalane bali..

C
dek sing tak sayang
Am
aku isih berjuang
Dm
mantesne awak iki
G
terus kowe tak jak rabi

C
dek rungokno lagu iki
Am
wis kowe cocok ning ati
Dm
sing tak yakin jodoh kui
GC
ora lali.. dalane bali..
FGC
dalane bali..

Chord Gitar Terkait