Menu
Chord Sing Tak Sayang Ilang - Dhevy Geranium
Chord Lagu Sing Tak Sayang Ilang
Kunci Gitar Sing Tak Sayang Ilang

(Intro) CAmFG

CAm
kowe wong sing tresnani
FG
saiki malah nggudo ati..
EmAm
janjimu pengen urep bebarengan
FG
tapi nyatane tresnaku kapusan..

CAm
aku.. ora bakal lali..
FG
karo kowe.. sing tau ono ning ati
EmADm
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelehke
FG
tak tahan tahan atiku tambah kelaran..

(Chorus)
C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
G
ninggalne aku dewean
C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo kalah saingan
F
kowe ninggalne aku
G
ngaboti wong wadon liyan

C
seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

C
seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

(Int.) AmEmDmG.. C

CAm
aku.. ora bakal lali..
FG
karo kowe.. sing tau ono ning ati
EmADm
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelehke
FG
tak tahan tahan atiku tambah kelaran..

(Chorus)
C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
G
ninggalne aku dewean
C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo kalah saingan
F
kowe ninggalne aku
G
ngaboti wong wadon liyan

C
seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

C
seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

(Chorus)
C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
G
ninggalne aku dewean
C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo kalah saingan
F
kowe ninggalne aku
G
ngaboti wong wadon liyan

C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo akeh pacoban
F
kowe mblenjani janji
G
ninggalne aku dewean
C
seng tak sayang wes ilang
Am
mergo kalah saingan
F
kowe ninggalne aku
G
ngaboti wong wadon liyan

(Outro) CGFEmCGC

Chord Gitar Terkait