Menu
Chord Siro Selawase - Lala Rosa
Chord Lagu Siro Selawase
Kunci Gitar Siro Selawase
Capo di fret 2

(Intro) CBmAmD..

GCG
aku percoyo.. semono gedene tresno..
AmCD
wes tinandur sak tulusing roso..
GCG
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
AmCD
parane dalan perjuanganku..

CBm
raono padan tresno sing liyane..
CGD
mung siro tresnaku siji sijine..
CBm
aku ra butuh tresno sing liyane
AmD
mung siro selawase..

(Chorus)
GCG
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
AmEm
kanggo bekale ngadepi..
CD
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
GCG
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
AmEm
tulung ngerti karep iki..
CD
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

(Int.) AmEmAmDG
CGAmDGD

GCG
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
AmCD
parane dalan perjuanganku..

CBm
raono padan tresno sing liyane..
CGD
mung siro tresnaku siji sijine..
CBm
aku ra butuh tresno sing liyane
AmD
mung siro selawase..

(Chorus)
GCG
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
AmEm
kanggo bekale ngadepi..
CD
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
GCG
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
AmEm
tulung ngerti karep iki..
CD
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

GCG
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
AmEm
kanggo bekale ngadepi..
CD
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
GCG
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
AmEm
tulung ngerti karep iki..
CD
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..
CD
mung pengen terus.. mung pengen terus..
G
bebareng nyawiji..





(Intro) DC#mBmE..

ADA
aku percoyo.. semono gedene tresno..
BmDE
wes tinandur sak tulusing roso..
ADA
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
BmDE
parane dalan perjuanganku..

DC#m
raono padan tresno sing liyane..
DAE
mung siro tresnaku siji sijine..
DC#m
aku ra butuh tresno sing liyane
BmE
mung siro selawase..

(Chorus)
ADA
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
BmF#m
kanggo bekale ngadepi..
DE
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
ADA
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
BmF#m
tulung ngerti karep iki..
DE
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

(Int.) BmF#mBmEA
DABmEAE

ADA
marang sliramu.. sigaran separo nyawaku..
BmDE
parane dalan perjuanganku..

DC#m
raono padan tresno sing liyane..
DAE
mung siro tresnaku siji sijine..
DC#m
aku ra butuh tresno sing liyane
BmE
mung siro selawase..

(Chorus)
ADA
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
BmF#m
kanggo bekale ngadepi..
DE
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
ADA
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
BmF#m
tulung ngerti karep iki..
DE
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..

ADA
mung siro tresno sing dadi semangat ati..
BmF#m
kanggo bekale ngadepi..
DE
laku ning ndunyo.. sing kadang ra mesti..
ADA
mulo tak suwun jo gampang ngrubedo ati..
BmF#m
tulung ngerti karep iki..
DE
mung pengen terus.. bebareng nyawiji..
DE
mung pengen terus.. mung pengen terus..
A
bebareng nyawiji..

Chord Gitar Terkait