Menu
Chord Slenco By Cak Diqin
Chord Lagu Slenco
Kunci Gitar Slenco
Loading...
[Intro] G#
C#C#F#C#
EG#G#C#
G#

C#
mas kangmas namine sinten
F#
sakniki dintene sabtu
AC#
mas kangmas kesah teng pundi
EG#
sapi kulo pun manak pitu

C#
duh aduh jenengan pripun
F#
sakniki pun mboten ngalor
AC#
kenging menopo kok wangsul ngidul
EC#
kulo niki namine sinten

[Intro] EC#

[Chorus]
C#m
aduh kok njengkelke
F#mC#m
dijak ngendikan kok mrono mrene
AF#m
ndadi ora karuan
G#C#m
estunipun menopo saliwang

C#m
kulo mboten udud
F#mC#m
rumiyin kulo teng Suroboyo
AF#m
kapan dino Jemuah
G#C#m
kulo mbenjang badhe tindak pundi

C#
ping kuping walah opo jamur
F#
ora mungkin mripatku lamur
AC#
penak meneng ora caturan
EG#C#
memang aku ganteng tiada tandingan

[Intro] C#C#F#C#
EG#G#C#
G#

C#
mas kangmas namine sinten
F#
sakniki dintene sabtu
AC#
mas kangmas kesah teng pundi
EG#
sapi kulo pun manak pitu

C#
duh aduh jenengan pripun
F#
sakniki pun mboten ngalor
AC#
kenging menopo kok wangsul ngidul
EC#
kulo niki namine sinten

[Intro] EC#

[Chorus]
C#m
aduh kok njengkelke
F#mC#m
dijak ngendikan kok mrono mrene
AF#m
ndadi ora karuan
G#C#m
estunipun menopo saliwang

C#m
kulo mboten udud
F#mC#m
rumiyin kulo teng Suroboyo
AF#m
kapan dino Jemuah
G#C#m
kulo mbenjang badhe tindak pundi

C#
ping kuping walah opo jamur
F#
ora mungkin mripatku lamur
AC#
penak meneng ora caturan
EG#C#
memang aku ganteng tiada tandingan

[Ending]
AC#
penak meneng ora caturan
EG#C#
memang aku ganteng tiada tandingan
EG#C#
memang aku ganteng tiada tandingan
EG#C#
memang aku ganteng tiada tandingan
EG#C#
memang aku ganteng tiada tandingan
EG#C#
memang aku ganteng tiada tandingan

Chord Gitar Terkait