Menu
Chord Soge Kenangan (Pantai Soge) By Joko Sutrisno
Chord Lagu Soge Kenangan (Pantai Soge)
Kunci Gitar Soge Kenangan (pantai Soge)
Capo di fret 3

(Intro) EmBmCD
GCAmDD

GBm
Kelingan tekan seprene
CD
nalikane gegandengan wayah sore
GBm
pasuryanmu kang kasorot srengenge
CD
ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Intro) EmBmCDD

GBm
prasetyamu kang tansah tak ugemi
CD
kasimpen jero.. ono ing ati
GBm
bakal urip bebarengan tekan pati
CDD
sesandingan geguritan sawiji..

(Chorus)
GBm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
CAD
marang loro tresnaku iki
GBm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
CAD
saiki ra biso tak duweni
GBm
Soge.. ngertio kekarepanku
CAD
saiki aku mung pingin ketemu

CGEm
Senadyan sedelo wis marem atiku
AmDG
biso gawe tombone kangenku..

(Interlude) EmBmCDG
EmBmCDD

GBm
Kelingan tekan seprene
CD
nalikane gegandengan wayah sore
GBm
pasuryanmu kang kasorot srengenge
CDD
ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Chorus)
GBm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
CAD
marang loro tresnaku iki
GBm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
CAD
saiki ra biso tak duweni
GBm
Soge.. ngertio kekarepanku
CAD
saiki aku mung pingin ketemu

CGEm
Senadyan sedelo wis marem atiku
AmDG
biso gawe tombone kangenku..
AmDCG
biso gawe.. tombone kangenku..





(Intro) GmDmD#F
A#D#CmFF

A#Dm
Kelingan tekan seprene
D#F
nalikane gegandengan wayah sore
A#Dm
pasuryanmu kang kasorot srengenge
D#F
ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Intro) GmDmD#FF

A#Dm
prasetyamu kang tansah tak ugemi
D#F
kasimpen jero.. ono ing ati
A#Dm
bakal urip bebarengan tekan pati
D#FF
sesandingan geguritan sawiji..

(Chorus)
A#Dm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
D#CF
marang loro tresnaku iki
A#Dm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
D#CF
saiki ra biso tak duweni
A#Dm
Soge.. ngertio kekarepanku
D#CF
saiki aku mung pingin ketemu

D#A#Gm
Senadyan sedelo wis marem atiku
CmFA#
biso gawe tombone kangenku..

(Interlude) GmDmD#FA#
GmDmD#FF

A#Dm
Kelingan tekan seprene
D#F
nalikane gegandengan wayah sore
A#Dm
pasuryanmu kang kasorot srengenge
D#FF
ndek mbiyen ono ing pantai soge

(Chorus)
A#Dm
Soge.. panggonanmu dadi saksi
D#CF
marang loro tresnaku iki
A#Dm
Slirane.. sing mbiyen setyo ing janji
D#CF
saiki ra biso tak duweni
A#Dm
Soge.. ngertio kekarepanku
D#CF
saiki aku mung pingin ketemu

D#A#Gm
Senadyan sedelo wis marem atiku
CmFA#
biso gawe tombone kangenku..
CmFD#A#
biso gawe.. tombone kangenku..

Chord Gitar Terkait