Menu
Chord Stel Ngopi By Junior
Chord Lagu Stel Ngopi
Kunci Gitar Stel Ngopi
(Intro) EmCDG (6x)

EmC
dibukak matane sing mesti jembar dalane
DG
dibukak atine ben rodo sudo larane
EmC
dibukak nalare ojo dhisike dalane
DG
dibagi hasile mugo lancar rejekine

EmC
uler srengenge mrambat ning kali
DG
bakule yen disawang ginuk ginuk sekali
EmC
lalekno masalah mbok digawe happy
DG
santai wae ora popo alias don't worry

Em
eh lho eh digoleki kok ilang,
C
jaremu ra diundang
D
padahal le ngangseni
G
kawit mau isih padhang
EmC
alesan neko-neko, padune meh ra teko
DG
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
EmCDG
sore sore ngopi karo kanca-kancane
EmC
padhang mbulan dadi saksine
DG
nglaras karo semende..

EmCDG
yo ayo podo rene rilex rame-rame
EmC
sing penting rukun japemethe
DG
everything is gonna be okay

EmC
ditambah koncone ayo ngopi rame-rame
DG
disudo nggayane, sugih kere podho wae
EmC
dipingke amale urip mung mampir ngombe
DG
dibagi critane sedeng metu pacitane

EmC
tanggal limolas mbulane bunder
DG
senajan rung tuku beras ojo keblinger
EmC
rasah memelas mbok kerjo sing bener
DG
ayo dibahas sambil ngopi ngopi together

Em
eh lho eh digoleki kok ilang,
C
jaremu ra diundang
D
padahal le ngangseni
G
kawit mau isih padhang
EmC
alesan neko-neko, padune meh ra teko
DG
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
EmCDG
sore sore ngopi karo kanca-kancane
EmC
padhang mbulan dadi saksine
DG
nglaras karo semende..

EmCDG
yo ayo podo rene rilex rame-rame
EmC
sing penting rukun japemethe
DG
everything is gonna be okay

EmC
stel ngopi rasah podo mbagusi
D
pas seneng lali,
G
yen pas susah takon posisi
EmC
kekancan model amatir eliminasi
D
ayo ngopi, ayo ngopi,
D
ayo ngopi nikmat sekali


(Reff)
EmCDG
sore sore ngopi karo kanca-kancane
EmC
padhang mbulan dadi saksine
DG
nglaras karo semende..

EmCDG
yo ayo podo rene rilex rame-rame
EmC
sing penting rukun japemethe
DG
everything is gonna be okay

EmCDG
sore sore ngopi karo kanca-kancane
EmC
padhang mbulan dadi saksine
DG
nglaras karo semende..

EmCDG
yo ayo podo rene rilex rame-rame
EmC
sing penting rukun japemethe
DG
everything is gonna be okay..





(Intro) DmBbCF (6x)

DmBb
dibukak matane sing mesti jembar dalane
CF
dibukak atine ben rodo sudo larane
DmBb
dibukak nalare ojo dhisike dalane
CF
dibagi hasile mugo lancar rejekine

DmBb
uler srengenge mrambat ning kali
CF
bakule yen disawang ginuk ginuk sekali
DmBb
lalekno masalah mbok digawe happy
CF
santai wae ora popo alias don't worry

Dm
eh lho eh digoleki kok ilang,
Bb
jaremu ra diundang
C
padahal le ngangseni
F
kawit mau isih padhang
DmBb
alesan neko-neko, padune meh ra teko
CF
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
DmBbCF
sore sore ngopi karo kanca-kancane
DmBb
padhang mbulan dadi saksine
CF
nglaras karo semende..

DmBbCF
yo ayo podo rene rilex rame-rame
DmBb
sing penting rukun japemethe
CF
everything is gonna be okay

DmBb
ditambah koncone ayo ngopi rame-rame
CF
disudo nggayane, sugih kere podho wae
DmBb
dipingke amale urip mung mampir ngombe
CF
dibagi critane sedeng metu pacitane

DmBb
tanggal limolas mbulane bunder
CF
senajan rung tuku beras ojo keblinger
DmBb
rasah memelas mbok kerjo sing bener
CF
ayo dibahas sambil ngopi ngopi together

Dm
eh lho eh digoleki kok ilang,
Bb
jaremu ra diundang
C
padahal le ngangseni
F
kawit mau isih padhang
DmBb
alesan neko-neko, padune meh ra teko
CF
sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
DmBbCF
sore sore ngopi karo kanca-kancane
DmBb
padhang mbulan dadi saksine
CF
nglaras karo semende..

DmBbCF
yo ayo podo rene rilex rame-rame
DmBb
sing penting rukun japemethe
CF
everything is gonna be okay

DmBb
stel ngopi rasah podo mbagusi
C
pas seneng lali,
F
yen pas susah takon posisi
DmBb
kekancan model amatir eliminasi
C
ayo ngopi, ayo ngopi,
C
ayo ngopi nikmat sekali


(Reff)
DmBbCF
sore sore ngopi karo kanca-kancane
DmBb
padhang mbulan dadi saksine
CF
nglaras karo semende..

DmBbCF
yo ayo podo rene rilex rame-rame
DmBb
sing penting rukun japemethe
CF
everything is gonna be okay

DmBbCF
sore sore ngopi karo kanca-kancane
DmBb
padhang mbulan dadi saksine
CF
nglaras karo semende..

DmBbCF
yo ayo podo rene rilex rame-rame
DmBb
sing penting rukun japemethe
CF
everything is gonna be okay..

Chord Gitar Terkait